Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Radio Regeringen #113: Ulven och 1 maj

Av Redaktionen, 2018-05-04
redaktionen@nordfront.se

RADIOREGERINGEN. Ikväll klockan 20.00 med Ulven som gäst.

Elin och Tess är upprymda efter demonstrationerna på första maj, de har massor med intryck och glädje från demonstrationen i Ludvika att dela med sig av i kvällens program. Men vad hände i Boden? Tyvärr kan man inte vara på två ställen samtidigt men som tur är finns allt med på film.

Samtidigt som marscherna i Boden och Ludvika gick av stapeln började även syndikalisterna i Göteborg sin promenad, men möttes då utav Ulven. Ulven har tidigare utfört enmansaktioner under första maj, filmat dem och lagt ut dem på sin Youtube-kanal där han synliggjort det ”goda hatet”. I kväll medverkar han i programmet för att berätta om årets aktion.

Hur var era upplevelser av 1 maj? Ring in och berätta under sändningen på nummer 02 1495 1488. Ni kan även skriva i kom,entarsfälet här nedan eller maila till radioregeringen@nordfront.se. Som vanligt kan ni även vara med och chatta med oss under livesändningen på spreaker.

Glöm inte att registrera dig på Spreaker samt att prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Listen to ”Radio Regeringen # 113: Ulven och 1 maj” on Spreaker.

Stöd Radio Regeringen:

Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet! Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen.

  • Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
  • Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.
    Märk donationen ”RR” eller ”Radio Regeringen”!

Besök Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Maila Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på radioregeringen@nordfront.se

Radio Regeringen är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Radio Regeringen är ett trevligt och lättsamt nationalsocialistiskt, kvinnligt radioprogram, som marknadsförs som ”nationalsocialistisk mysradio”. De tar upp nationalsocialistiska frågor och nyheter ur ett mer lättsamt, mjukt och kvinnligt perspektiv. Ett behagligt format, helt enkelt!

Fasta programledare: Elin och Rebecca.


  • Publicerad:
    2018-05-04 20:00