MOTSTÅNDSRÖRELSEN. På söndag är det dags för ett informationsmöte med efterföljande rekryteringsmöten för alla som är intresserade i Näste 1. Vårt folk håller på att förintas, så det finns inga ursäkter att inte dyka upp.

Söndagen den 20 maj anordnar Näste 1 ett informationsmöte i Stockholmsområdet.

Representanter från nästet kommer då bland annat att berätta om Nordiska motståndsrörelsens historia och uppbyggnad, dess långsiktiga och kortsiktiga mål samt hur livet för en aktiv person i Motståndsrörelsen kan se ut. Väl på plats kommer man även att kunna ställa frågor eller diskutera med någon av våra aktivister.

Efter informationsmötet kommer det finnas möjlighet att ha individuella rekryteringsmöten. På rekryteringsmötet kommer du bland annat att få reda på Motståndsrörelsens olika medlemsgrader och hur just du kan engagera dig i kampen och bidra till vårt folks överlevnad.

Känner du dig lurad av våra globalistlakejer till politiker? Har du genomskådat systemmedias lögner? Är du trött på att som svensk alltid komma i andra hand? Vill du säkra en trygg framtid för dina barn?

Sitt då inte och var passiv och knyt näven i fickan medan vårt folk sakta men säkert håller på att utrotas. Gör något! Gå med i Nordiska motståndsrörelsen!

Anmäl dig till nästeschef Anders Rydberg på mobilnummer 079 039 24 22 eller via e-post naste1@nordfront.se för att få information gällande tid och plats.


  • Publicerad:
    2018-05-15 19:15