Tisdagen den 21/6 delade några medlemmar i Hudiksvall ut flygblad under någon timmes tid för att informera om Nordiska motståndsrörelsens politik.

Man gick även och tittade på det senaste konstverket som drabbat staden. Det är återigen den egendomliga människan Diana Andersson – som är känd för att tvinga på barn sina bisarra skapelser – som är i farten. Denna gång har hon skapat en get, ”Adolescens”, som tuggar sönder en bok. Något som hon, och uppenbarligen även Hudiksvalls kommun, tycker är passande att pryda en högstadieskola. Skälet uppges vara att vilja ”uppmuntra eleverna till rebellism”. Vilket lätt kan tolkas som att eleverna inte bör ta sina studier på allvar och vara flitiga – utan istället vara ”rebelliska” och kasta bort sin chans till bildning. Detta är dock något som ”konstnären” inte törs säga rakt ut.

Att sådan demoraliserande ”konst” får stå på en skolgård och påverka barn och ungdomar är inte bara skandal och ett bottenbetyg för alla ”vuxna” inblandade som ska fostra och vägleda barn till att bli starka och sunda individer, utan även ett tidstypiskt signum för vårt upp- och nedvända samhälle. Det är också talande att Mittmedia alltid är villiga att rapportera om depraverade samhällshändelser som en rolig grej.

Vill du ta makten ifrån de oansvariga galningar som idag förstör för kommande generationer, och samtidigt vara ”rebellisk” på ett konstruktivt sätt, bör du omgående ansluta dig till Nordiska motståndsrörelsen!

12


  • Publicerad:
    2016-06-23 13:30