Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Insamling avslutad: Ny foto-utrustning till mediagruppen

Av Redaktionen, 2017-09-13
redaktionen@nordfront.se

NORDFRONT. Insamlingen avslutad. Bara sedan kl 07:00 i morse när insamlingen startades har ca 10 000 kronor över målet samlats in – alltså över 26 000kr! Mediagruppen tackar och bockar och utlovar fina bilder från demonstrationen 30 september.

I ett meddelande låter Nordfronts huvudfotograf hälsa:

Nordfront har visat sig vara en mycket bra grund för rekrytering och propagandaspridning. Även om jag är övertygad om att det inte är på internet den slutgiltiga striden kommer att utspelas så är jag säker på att Nordfronts roll som vårt ansikte utåt är väldigt viktig vid rekrytering etc.

Om vi kan få ekonomisk hjälp till ny kamerautrustning kommer vi att kunna leverera fler bilder av högre kvalité vilket i sin tur kommer hjälpa Nordfront att nå nya nivåer som den framtida självklara alternativa media-portalen. Vi kommer också att kunna leverera ännu mer slagkraftiga propagandabilder som visar vår organisation och våra aktivister på ett professionellt sätt.

Vad vi skulle behöva är:

Kamera, Canon 750D
Med den här kameran kommer inte bara bildkvalitén att öka markant, den har också en del användbara funktioner som t.ex. inbyggd WiFi-uppkoppling vilket kommer att underlätta när vi vill rapportera live direkt till Nordfront var vi än är.

Två stycken Superzoom-objektiv
Dess stora zoom-omfång kommer underlätta ute i fält eftersom fotografen kommer att klara sig under en hel demonstration med ett objektiv och en kamera. Vi kommer inte behöva byta objektiv ute i fält eller ha två kameror beroende på hur situationen utvecklas. Detta kommer resultera i mer bilder och vi kommer heller inte riskera att missa viktiga ögonblick p.g.a. byte av objektiv eller kamera.

Dessutom behövs kamerablixt, extra laddare, batteri och minneskort.

Totalt behövs 16 300 kr.

Här kommer två bilder vardera från Nordendagarna och demonstrationen i Falun 1 maj som Nordfronts fotografer tagit, även utan denna utrustning.

Obs. Ett eventuellt överskott från denna insamlingen öronmärks till framtida investeringar åt Nordfronts mediagrupp.

Donationer mottages via:
Swish: 123 388 29 90
Märk betalningen: Foto


  • Publicerad:
    2017-09-13 22:30