INSÄNDARE. Mia skriver i denna insändare att det är viktigt att inte bli alltför fixerad vid valen som hålls i år.

Insändare

Det här är en insändare. Åsikterna som framförs i insändaren behöver inte nödvändigtvis fullt ut delas av Nordfront eller Motståndsrörelsen.

Vill du som läsare av Nordfront tycka till om något i en insändare? Skicka då insändaren till redaktionen@nordfront.se

Vi vill gärna tro att en röst vart fjärde år kommer innebära förändringar till det bättre. Att den här gången kommer det medföra en skillnad. Som att vi helt glömt bort att löftena som gavs förra gången inte hölls nån av dem. Vi lär våra barn att det är fult att ljuga samtidigt som vi förlitar oss blint på lögnare och helt glömmer bort vårt egna ansvar och förmåga.

Det är dagarna mellan valen vi borde ta vara på.

Som nationalsocialister pratar vi mycket om folkgemenskap, men för att skapa den behöver man varken vara nationalsocialist eller rösta nationalsocialistiskt vart fjärde år. Man kan leva ut det varje dag ändå. Många tror att allt står och faller med valen, men det är hos oss själva den verkliga kraften till förändring ligger. Tiden är knapp, men än behöver vi inte ta till vapen för att vinna striden. Vi kan vända den fredligt.

När bränderna rasade visade vi att förmågan att utöva folkgemenskap finns hos oss. Folk som ville hjälpa till var många. Det är den resurs vi måste ta fram och låta den stanna framme utan att gömma oss bakom högar av saker och bortförklaringar. Ställ upp för varandra och det viktigaste av allt: Ställ upp för barnen. Miljöerna vi tvingar dem att uthärda är ett rent helvete. Tro inte att politikerna kommer förändra situationen. Den är och förblir vår att lösa.

Det är inget dåliga att rösta men att fortsätta rösta på dem som om och om igen visar att de inte kan styra ett land är oansvarigt. Det behövs nytt blod, nya tankar när de gamla inte fungerar. Att rösta på Nordiska motståndsrörelsen är inte bara att rösta för en tro på ett bättre samhälle, utan även en röst för att visa att du fått nog nu.

/Mia


  • Publicerad:
    2018-09-01 19:50