Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

INSÄNDARE: Frigör dig från ondskan och slut upp i folkgemenskapens tecken!

Av Redaktionen, 2017-03-15
redaktionen@nordfront.se

INSÄNDARE. Anders Möller har skrivit en insändare om förtryckarnas lögner och hyckleri samt vikten av att avväpna dem genom att sluta upp i Motståndsrörelsens led i Falun den 1 maj.

Är det inte tragiskt hur makten och dess lakejer tror att de kan avhumanisera och omyndigförklara hela ideologier som har en intellektuell bas, en själ och en bred politisk filosofi, med ad hominem och social stigmatisering? Och detta i något som skall föreställa det friaste av alla samhällen, en ”demokrati” där allas ”lika rätt ” och röst skall värnas? Fy vilken nedrig lögn. Sanningen är att ju närmare maktens norm man är desto mer får ens röst höras och spridas. Detta är en bister sanning som nationella fått leva med i årtionden. En sanning som har gjort nationalismen till en kamp.

För även när bödlarnas politik har fört oss till avgrundens djup och tiden för nationalismen är här så står det hinder i vår väg, hinder som förhindrar oss från att lösa vårt folks problem. Hinder som har skapats av storfinansen, media och metapolitiska (((neomarxister))) som gjorde gemensam sak mot Europas folk och formade den sjuka ordning som vi idag ser. En ordning där vi inte får tala sanning eftersom lögnen är deras verktyg, våra länkar som den evige och dennes Judas fäster på oss.

Det är lögner som trollbinder oss i mediekonglomeratens tjänst och som får oss att acceptera kniven som huggs in i våra hjärtan och själar, som inifrån sliter oss itu. Som får våra röster att tystna och våra kärl av sanning och hopp att förgiftas och förlora all sin kraft.

Så mitt folk, säg dessa förbjudna ord och frigör dig från den ondska som du tror är godhet. Säg dem så det når ditt innersta och din själ och hör Europa och dina förfäders kall:

Jag tillhör den europeiska rasen och dess civilisation, som är min egendomsrätt. Jag vet att ras och etnicitet skapar jordens olika kulturer, att varje folk äger rätten till sin etnisk-kulturella särart och unikhet. Jag vet att det högsta som tänkas kan är att bevara och främja mitt folk, det är mitt ansvar och min plikt, för jag är en europé, jag är en nordman!

Jag är ingen feg konsumerande slav som kryper för förtryckarna och våra bödlar, vars skratt kommer att tystna när de ser det vaknande folket gå sida vid sida för folkgemenskap, ständigt växande, ständigt starkare. Den 1 maj i Falun så kommer jag stolt att vandra i tyrrunans tecken och känna enighetens styrka och folkgemenskapens värme tillsammans med mitt nordiska folk i kamp för våra barns framtid och vårt folks frihet!

Alla till Falun!

/Anders Möller


  • Publicerad:
    2017-03-15 13:00