INSÄNDARE. Mitt i allt kaos som främlingsinvasionen har berikat oss med får vi av media och etablissemang ofta höra i sann orwelliansk anda att ”det har alltid varit så här”. Men stämmer verkligen det? Andreas Johansson försöker här reda ut saken i en insändare.

alltidvaritsahar

Den 7 november kunde vi runt fikabordet läsa i den Norrländska Socialdemokraten om hur en kvinna blivit illa antastad då hon med sitt barn befann sig på Coop för att handla. Folk vid bordet i fikarummet var upprörda över detta, rösterna höjdes en aning och en näve slogs försiktigt i bordet. Det var förjävligt att detta kunde hända, i Sverige av alla länder, de förstod inte hur någon kunnat bete sig på det här sättet. Men en kvinna ljöd ut:

— Det har alltid varit så här, säger hon på fullaste allvar och en annan kvinna tar vid:

— Ja, det är bara det att det rapporteras mer om det nuförtiden.

Det lade sig en kuslig tystnad över bordet. Folk läste av situationen, menade de allvar eller skämtade de? Efter ett stilla övervägande så kom man fram till att ja, de menade allvar och vi bör framskrida med försiktighet. En modig man trädde fram, lutade sig över bordet och med den mest välmenande minen frågade han:

— Är ni verkligt säkra på det?

— Jodå, man har ju varit på krogen förr och då var det si och så och för att inte tala om konserter och så vidare.

Ja, den så kallade skitstormen utlöstes och en efter en så haglade de mediala flosklerna över oss och lade sig sedan som ett täcke av smetiga halvsanningar på våra huvuden. Den modige mannen retirerade, satte sig tillbaka och smålog lite halvskamset.

De båda damerna utbytte nu historier om hur sliskiga män tagit dem på rumpan under 90-talet, då de enligt egen utsaga fortfarande var attraktiva nog för att fulla karlar skulle orka ofreda dem. De kom också överens om att de flesta våldtäkterna sker i hemmet och att massinvandringen absolut inte har något med det ökade våldet att göra.

Enligt vissa har miljoner rasfrämlingar inte påverkar samhället alls.

Har miljoner rasfrämlingar inte påverkat samhället alls?

Deras envisa verklighetsförnekelse ljöd igenom varje mening, faktaresistenta i dess rätta bemärkelse, medan de totalt tappat säkerheten i deras vardagliga liv så sitter de framför mig och påstår att ”det har alltid varit så här”. De menar alltså att vi alltid haft gruppvåldtäkter, vi har alltid haft främmande män på parkbänkar runt joggingstråk som försöker ta tag i dig när du springer förbi och det har alltid funnits män som antastar dig när du handlar med dina barn på ICA.

Medan horder av rasfrämlingar väller över våra gränser, främlingar som medvetet ignorerar våra lagar och seder, antastar våra kvinnor och attackerar våra barn, så sitter dessa kvinnor och ljuger för sig själva och andra i tron om att det gör dem till bättre människor. Men jag vill påstå annat. Jag påstår nämligen att det har aldrig varit så här förr. Inte ens sedan människans födelse har jorden upplevt en sådan människovandring som vi ser idag och konsekvenserna av detta har vi ingen aning om än. ”Rättviksrunkaren” är det nya Sverige, det nya mångkulturella Sverige och dessa rabiata godhetsnarkomaner sitter alltså där och påstår att det alltid har varit så här.

Att det alltid har suttit en tiggare utanför varje butik i hela Norden, det har alltid funnits tiggarhallickar som tjänat hundratusentals kronor på att ”hyra ut” tiggarplatser utanför Ica och det har alltid funnits zigenarläger i varje skogsdunge där hundratals människor kastar pissblöjor, skitiga kläder och läskburkar rakt ut i skogen.

Har zigenarna verkligen alltid suttit utanför Ica?

Har zigenarna verkligen alltid suttit utanför Ica?

Att det alltid har funnits ensamkommande skäggbarn som ljuger om sin ålder för att få lindrigare straff då de begår sina brott, de har alltid fått gratis boende och mat på bekostnad av vårt folks skattepengar och de har alltid fått en förtur till allting gott som vårt svenska samhälle har att erbjuda.

Att det alltid har brunnit bilar i förorterna, det har alltid kastats sten på polis och brandmän och ambulanspersonalen har alltid fått göra sina utryckningar med livet som insats. Enligt dessa kvinnor så har det alltid varit så här.

Nej, det har ju inte alltid varit så här och det finns ingen anledning till varför vi skall behöva ha det så här i framtiden. Vi är ett starkt, intelligent och vackert folk som förtjänar sin plats på jorden, en plats där vi alla kan bo och leva bland vårt eget folk, som delar samma vision om framtiden.

Därför så kraftsamlar vi nu på Stockholms gator lördagen den 12 november och visar folket att det finns hopp. Vi skall hålla huvudet högt och visa dem att det i Nordiska motståndsrörelsen finns en styrka som kan återta makten över vårt land från de främmande krafter som ockuperat oss alltför länge.

/Andreas Johansson


  • Publicerad:
    2016-11-10 22:00