INSÄNDARE. Mia Andrén har skrivit en insändare om det stora ansvar som vilar på nationella män i en feminiserad värld.

sweden

Mia Andrén uppmanar alla nordiska män att försvara sina kvinnor.

Män. Biologiskt utformade som krigare. Starkare. Snabbare. Ni har ett tungt ansvar som vilar över era axlar. Jag förstår att det är skrämmande. Ni är motarbetade ifrån alla håll och kanter. Hatade, avskydda och beskyllda för allt. Det är en hård kamp ni har framför er och ni får inte låta er nedslås av feminister, även om de skriker högst och syns mest får ni aldrig tro att kampen är för dem. Istället ska ni tänka på era mödrar och systrar. Kvinnor som finns i det dolda, kvinnor som jobbar och sliter med barn eller vad de nu kan tänkas göra. Kvinnor som inte kommer till tals.

Flickor, unga, omformade, osäkra, de som ännu inte har förstår allvaret och det enda de har att lyssna på är manstanter eller feminister. Hur kan ni klandra dem för att inte veta bättre? Hur kan ni klandra dem för er feghet? För låt oss tala klarhet, det är vad ni är. Fega kräk som gömmer er bakom patetiska ursäkter som feminister. Jag kan tänka mig att det är bekvämt men den bekvämligheten du uppskattar så högt kommer snart att vara ett minne blott.

Ni måste förstå att våldtäkterna inte är för att kvinnor har felaktiga kläder. Det är en krigshandling, ett sätt att förnedra er män. Ni ska inte kämpa för feministerna, ni ska kämpa för era kvinnor, för framtida generationer, för vårt folk, för vår frihet. Det kommer inte bli lätt men om ni inte börjar stå upp för vårt folk kommer ingenting finnas kvar. Ni kommer få skämmas för att ni inte gjorde någonting och ångra er när ni håller er döda dotter i famnen.

Och till er män som vill slå en kvinna för att hennes ord sårar er stolthet, vad är ni för patetiska ursäkter till män? Du kan slå en kvinna men inte en invällare? Det kan aldrig bli feministernas fel att ni inte vågar handla. Anslut till Nordiska motståndsrörelsen, ta del av ert ansvar och feministerna kommer följa er precis som de följer manstanterna vid makten. Men bäst av allt ni tar hand om de kvinnor och flickor som verkligen behöver er. Vi är inte era fiender, invällarna är.

Till er män som valt att kämpa har jag bara en sak att säga: Tack! För ert mod, er offervilja.
Alla har kanske inte modet att säga det men det finns många härute som är tacksamma för att ni finns. Ert mod kommer att belönas en vacker dag. Ge aldrig upp, det finns många kvinnor bakom er även om vi inte hörs lika mycket som feministerna. Vi är ett skadat folk som måste glömma allt gammalt groll och tillsammans resa oss ur askan och återigen återgå till våra ursprungs rötter. Som män, som kvinnor. Visa vägen och vi följer.

/Mia Andrén


  • Publicerad:
    2016-12-20 00:10