Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Intervju med Grigoris Georgitsopoulos om Gyllene gryning

Av Redaktionen, 2015-07-25
redaktionen@nordfront.se

NORDFRONT. Här kommer det sjuttonde avsnittet av Radio Nordfront som denna gång intervjuar Grigoris Georgitsopoulos, en 28-årig grek som kämpar för Gyllene gryning.

avsnitt17

Här kommer det sjuttonde avsnittet av Radio Nordfront. De fasta medarbetarna Robin Palmblad och Martin Saxlind förstärks idag av Pär SjögrenEmil Hagberg inte kunde medverka denna gång. Med i radion ikväll var även Grigoris Georgitsopoulos som intervjuades av de tre programledarna.

I avsnittet diskuteras bland annat följande saker:

  • Intervjuobjektets bakgrund och intressen samt hans engagemang i Gyllene gryning och partiets ungdomsorganisation.
  • Gyllene grynings historia och utveckling.
  • Systemets angrepp mot Gyllene gryning.
  • Lyssnarfrågor om den ekonomiska krisen, hur Gyllene gryning vill lösa den ekonomiska krisen och mycket mer.

Lyssna (110 minuter):

Det går även att ladda ner avsnittet i .mp3-format genom att klicka här eller på nedladdnings-ikonen uppe i högra hörnet på Soundcloud-spelaren, ovanför.

Glöm ej att prenumerera på vår Youtube-kanal och Soundcloud-kanal.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Programledare: Robin Palmblad, Martin Saxlind och Emil Hagberg.

Vidare kommer intressanta personer från Motståndsrörelsen, men även utomstående nationella, att bjudas in för att medverka i Radio Nordfront.


  • Publicerad:
    2015-07-25 23:50