TOMMIE LINDH. Nordfront har talat med en nationalist som bedrivit aktivism till minne av mördade Tommie Lindh.

Söndagen den 10/5 mördades Tommie Lindh kallblodigt av rasfrämlingen Abubaker Mohamed när Tommie försökte att rädda en kvinnlig vän från en våldtäkt. Det fega brottet har gett svallvågor över världen och engagerat svenska män och kvinnor, organiserade och oorganiserade.

Folk har både via sociala medier och ute på gatorna visat sympati för Tommie och hans familj, men även stått upp för andra svenskar som drabbats av mångkulturen.

Fler personer har under veckan hört av sig till Nordiska motståndsrörelsen och till Nordfront med bilder och kamprapporter som visar att det är just svåra stunder som får svenskar att resa sig.

En person som stått ut lite extra och som har engagerat ett stort antal människor är Oskar Hasselgren från Västerås.

Oskar, kan du berätta om vilken relation du har till Tommie och vad du kände när du läste om det som skett?

Jag personligen hade aldrig chansen att träffa Tommie, dock har vi gemensamma bekanta varför man såklart visste vem det var.

Jag fick reda på detta under måndagen, den första reaktionen var chock. Man vet om det vidriga våldet vi svenskar blir utsatta för och det pågående folkmordet mot oss vita, men när det är någon man ändå visste vem det är blir allt ändå så mycket mer direkt och personligt.

Den andra reaktionen kom naturligt, det var att kämpa ännu hårdare än tidigare. Det är fan nog nu, eller rättare sagt det är nog sedan länge. Men, dessa dåd måste uppmärksammas då massmedia vägrar berätta sanningen, de är lika stora förövare som mördaren själv.

Jag ringde en annan kamrat och informerade honom, varpå vi direkt började planera, organisera och sprida budskapet. Vi uppmanade folk att sluta upp, antingen med oss i Västerås eller samla sig på den lokala orten.

För att underlätta för andra där ute, speciellt såna som inte redan är organiserade så designade vi spraymallar och en affisch som folk kunde beställa till självkostnadspris för att sprida budskapet.

Genast var det en enorm respons, varför kamratens skrivare och lamineringsmaskin har fått gått varm.

Vi själva gav oss ut en mindre grupp på torsdag kväll för att börja, vi affischerade och även så utfördes en del sprejningar.

Samma kväll kom det även ut en ren lögnaktig artikel på judiska MittMedias tidning VLT som försökte smutskasta oss, samma sak som de gjorde när vi hyllade en annan martyr, Daniel Wretström.

På fredag kväll så samlades en större grupp av folk, varav vi hade allt ifrån Motståndsmän till vanlig gemen kvinna och det mesta där emellan. Vi märkte direkt av en stor närvaro av polis, men lyckades undankomma dem. Kvällen gick som planerat och budskapet om Tommie och hans offer spreds i diverse former i Västerås, Köping och Eskilstuna.

Det gjordes även en mindre aktion över E18 med en banderoll och pyroteknik. Sedan satt en banderoll i centrala Köping uppe i över 12 timmar. Även hängdes en banderoll över E18 vid Ikea som VLT ännu en gång skrev en falsk artikel om, men vi är inte förvånade, massmedia gör allt för att rädda sig själva. Men, deras dag kommer.

Oskar, har du något du vill förmedla till läsarna?

Att stanna upp, kolla vad som händer i vårat land, inse att vårt folk dör ut. Denna gång var det Tommie, snart kommer det vara någon annan. Då kanske det är någon DU känner?

Organisera er, kämpa och gör motstånd.

VI ÄR I KRIG!

Nordfront tackar Hasselgren för redogörelsen om aktiviteterna i Västerås med omnejd.


  • Publicerad:
    2020-05-18 07:00