FABEL. Denna vecka blir det en fabel skriven av George Lincoln Rockwell.

Ducksville var en lycklig plats för ankorna.

Duckville var en lycklig plats för ankorna.

En dag knackade massa hönor på dörren och bönade och bad om att få komma in i staden.

Men en dag knackade massa hönor på dörren och bönade och bad om att få komma in i staden.

Veckans film

Klockan 12:00 varje söndag uppmärksammar Nordfront en film eller dokumentär av något slag. Har du förslag på en Veckans film? Kontakta då Robin Palmbladrobin.palmblad@nordfront.se

Efter ett inkommet tips blir The Fable of Ducks and Hens (översatt: Fabeln om ankorna och hönorna) till Veckans film. Fabeln är skriven av den amerikanske nationalsocialisten George Lincoln Rockwell.

Fabeln berättar om hur snälla ankor i Duckville naivt släppte in jämrande hönor och tog hand om dem. Plötsligt hade dock hönorna tagit över massmedian i Duckville, men även skolväsendet och rättsväsendet.

alla_lika_varda

Hönorna var måna om att ta makten över skolväsendet, så att unga ankor kunde influeras av ideologi uppfunnen för att gynna hönor.

Från dessa maktpositioner bedrev hönorna samhällsomstörtande verksamhet i Duckville, något som resulterade i att samhället urartade och att de unga ankorna, grundlurade och plundrade, leddes till droger och misär.

Hönorna fick även ankorna till att föra krig mot gässen. Detta eftersom gässen ledsnat på hönorna och sparkat ut dem från gässens stad Gooseville.

Bokversionen av fabeln går att köpa genom Amazon och en recension av boken går att läsa här, skriven av en svensk pk:it.

Se filmversionen av The fable of Ducks and Hens här:


  • Publicerad:
    2015-09-27 10:00