ÖVERGREPP. En 35-årig utländsk man har dömts av Kristiansands tingsrätt till fängelse i tre år och fyra månader för sexuellt övergrepp mot en nio år gammal flicka.

Dommerhammer-topjpg-460x260

En 35-årig invandrarman dömdes av Kristiansands tingsrätt i Norge till tre år och fyra månaders fängelsestraff för sexuellt övergrepp mot en nioårig flicka.

Övergreppet inträffade på badhuset Aquarama i Kristiansand i juni i år. Den dömde 35-åringen är en bekant till flickans familj, och han hade bjudit med familjen till badhuset. Den var när flickan gick till omklädningsrummet för att duscha som 35-åringen följde efter och förgrep sig på henne.

När den unga flickan skulle övernatta hos 35-åringen och hans familj ändrade hon sig och henne mamma kom och hämtade henne. Hon berättade då för mamman om det sexuella övergrepp hon blev utsatt för i juni.

Mannen har erkänt övergreppet och blev dömd till tre år och fyra månaders fängelse och till att betala ett skadestånd på 125 000 norska kronor. Han har också informerats om att han ska utvisas till hemlandet Rumänien när han avtjänat sitt straff.

Tidigare publicerad på Nordfront.net

Källa:
Mann dømt for overgrep mot jente i Aquarama


  • Publicerad:
    2015-11-09 09:00