SMAKLÖSHET. Som vanligt när invandrare våldtagit en kvinna och svenskar protesterar mot detta arrangerar nu ”antirasister” och ”feminister” en demonstration mot rasism på Gotland.

cymfs1lwkaajp8e

Nu har det som alla väntat på hänt: Feministiskt initiativ och Vänsterpartiet arrangerar en demonstration mot rasism och sexism på Gotland! Detta efter att invandrare gruppvåldtagit en rullstolsbunden kvinna på ön och lokalbefolkningen samt Nordiska motståndsrörelsen protesterat mot våldtäkten.

Tilltaget följer det vanliga mönstret från ”antirasister” och ”feminister” som alltid ser ”rasism” och ”främlingsfientlighet” som värre än grova kvinnofridskränkningar och sexualbrott.

Demonstrationen annonseras i ett eventet på Facebook där partierna kallar invandrares faktiska överrepresentation som sexualbrottslingar för ett ”mystifierat hot utifrån” som är en ”förenklad beskrivning av verkligheten” som de vänder sig emot. Istället brukar feministerna föredra att framföra den ännu mer förenklade teorin att våldtäkter är ett ”mansproblem”.

Partierna beskriver tillställningen på följande sätt:

Idag visar vi alla rasister och sexister att vi är många, starka och att vi står upp för allas lika värde.

Det blir facklor och musik. Tal kommer att hållas av landshövding Cecilia Schelin Seidegård, domprost Mats Hermansson, regionråd Saga Carlgren, F!:s rättspolitiske talesperson Tomas Pettersson m.fl., och texten ovan kommer att läsas på rumänska, somaliska, dari, persiska, arabiska och kurdiska.

ALLA som delar värderingar med manifestationens anda är välkomna!

Demonstrationen ska hållas klockan 16 nu på söndag och i skrivande stund har bara 37 personer uppgett att de ska delta. Även om feminister och antirasister oftast är faktaresistenta mans- och svenskhatare kan det vara vettigt att motdemonstrera mot dessa as för att visa att man inte accepterar att de flyttar fokus från huvudproblemet och försöker relativisera det sexuella våldet som den svenska befolkningen utsätts för på grund av massinvandringen.


  • Publicerad:
    2016-10-12 13:30