BROTT. 22-årige Mehdi som våldtog en sovande kvinna efter en fest har dömts till fängelse i två år och tre månader. ”Hahah va fan skärp dig kvinna” skrev våldäktsmannen i ett sms till offret, skriver FriaTider.

Det var en natt i slutet av februari 2016 som den 22-årige invandraren Mehdi var på en hemmafest i Malmö. Efter festen lämnade flera personer platsen men några personer stannade kvar i bostaden.

När en ung kvinna låg i en bäddsoffa gick Mehdi fram till henne och började tafsa. Bland annat ska han ha tagit på hennes bröst och trosor. Kvinnan ska då ha avvisat Mehdi och gick till ett sovrum för att sova. Detta hindrade dock inte invandrare som valde att följa efter kvinnan.

Inne i sovrummet satte sig 22-åringen över den unga kvinnan och försökte trycka in sin penis i hennes mun och han försökte även penetrera henne vaginalt, trots att hon upprepade gånger sa nej. Kvinnan somnade sen och när hon vaknade upptäckte hon till sin fasa att Mehdi låg på henne och våldtog henne.

På kvällen några dagar senare sms:ade Mehdi och hade ett telefonsamtal med offret. Sms-konversationen, som av åklagaren har använts som bevis mot Mehdi, löd:

Mehdi: ”Hahah va fan skärp dig kvinna”.

Offret: ”Skärpa mig?? Kommer från fel käft Du fucking knulla mig när jag säger nej, puttar bort dig och slår dig Vet du vad det kallas för?”

I telefonsamtalet mellan Mehdi och offret sades följande:

Mehdi: ”Och när jag vaknar, jag visste inte ens jag hade gjort det, jag kom på det sen, jag vara bara packad, och jag har knappt, så jag ber om ursäkt för det.

Offret: ”På morgonen vaknar jag av att din fucking kuk är i mig, hur fan kan du inte veta det. Du var fucking nykter då. Du kan väl inte vara full dagen efter?”

Mehdi: ”Oh shit… Om jag hade varit nykter jag hade inte gjort det.”

Under samtalet anklagade offret Mehdi för att han vid ett tidigare tillfälle ska ha utsatt hennes väninna för ett sexuellt övergrepp, varpå han svarade: ”Det är första gången, nån, jag går så långt faktiskt”.

Kvällen därpå gjorde kvinnan en anmälan mot Mehdi, som gjorde en motanmälan om förtal tillbaka. Kvinnan lämnade ett par trosor till polisen som via Nationellt forensiskt centrum hittat dna-spår. Sperman på trosorna gav en stark träff på Mehdi.

Malmö tingsrätt har nu dömt Mehdi för våldtäkt till fängelse i två år och tre månader.

Källa:
Mehdis ursäkt efter våldtäkten: ”Om jag hade varit nykter jag hade inte gjort det”


  • Publicerad:
    2017-06-20 11:35