UPPSALA. Den multikriminella eleven Muhammed fick fortsätta på Stordammens skola i Uppsala efter att han utsatt flickor på skolan för sexuella övergrepp och även för två misstänkta våldtäkter på skolan.

En skolklass 2016 på Stordammens skola samt skolans rektor Gabriella Ekström Filipsson. Eleverna på bilden har ingenting med texten att göra.

Den påstått 16-åriga Muhammed har utsatt flera flickor på Stordammens skola för sexuella övergrepp och är även misstänkt för att ha våldtagit två flickor på skolans toaletter. Trots detta har han fått gå kvar på skolan under uppsikt av personal som trots sin uppgift att hålla reda på honom inte kunnat hindra att han begått fler övergrepp på svenska flickor under skoltid.

Muhammed är för närvarande frånvarande från skolan då han under veckan befinner sig på rättegång gällande andra brott han begått, bland annat misshandel.

Feministinspektionen har ringt upp Stordammens rektor Gabriella Ekström Filipsson och ifrågasatt hennes beslut att låta den multikriminella invandrareleven gå kvar på skolan.

Lyssna på klippet nedanför:

Källa:
Stora tråden media mörkar kriminella i Uppsala


  • Publicerad:
    2017-02-08 10:00