DEBATT. En grekisk skribent på The Daily Stormer menar att islam inte är huvudproblemet och att lösningen på massinvandringsproblemet i Europa står att finna i det grekiska konceptet ”eld och yxa”.

nypost-aug20-savages

Sådär, nu sa jag det… och det fångade din uppmärksamhet, eller hur? Men innan du drar förhastade slutsatser och tar fram facklor och högafflar kan du väl lyssna på mig? Okej… faktum är att problemen vi står inför idag är ganska annorlunda jämfört med det som hände i det förflutna.

Det finns en väldigt god anledning och ett väldigt gott syfte med att fastslå att islam inte är problemet. För dagens verkliga hot mot Europa döljs av högerpopulistiska rörelser bakom dimridåerna ”sharialagar” och ”islam” medan orsaken till att Europa dras med alla dessa ockupanter helt ignoreras.

”Lärdomar från det förflutna”
Innan vi talar om dagens läge skulle jag vilja berätta en liten historia som kan lära oss en läxa för idag. Eftersom jag har grekisk härkomst har jag, till skillnad från de flesta européer, gammelmor och -farföräldrar som föddes under muslimsk ockupation och dog efter att ockupationen besegrats. De muslimska ottomanerna hade instiftat ett system där de ortodoxt kristna grekerna för det mesta bodde i isolerade områden, medan muslimer och judar bebodde hamnstäderna, där de handlade och köpslog och pålade de kristna de högsta skatterna.

Den här ockupationen kunde fortgå under stabila förhållanden på grund av flera orsaker: Ovan nämnda ekonomiska system, turkarna, albanska konvertiter till islam samt förrädare som gavs en förhöjd levnadsstandard. När motståndet mot turkarna började formas – innan konflikten utvecklade sig till ett öppet krig – pågick ett sorts inbördeskrig greker emellan. Denna era kallas ”eld och yxa”.

Eld och yxa

”Ge mig information om de greker som knäböjer inför sultanerna och förrädarna i varje by i hela nationen. Varje plats och varje by som förråder vår nation och dess långa frihetskamp kommer jag att slå sönder, bränna och förstöra! ELD OCH YXA ÅT DEM SOM KNÄBÖJER!”
–  Theodoros Kolokotronis, general under den grekiska revolutionen.

De flesta människor idag som hört talas om general Kolokotronis och den här frasen tror felaktigt att ”eld och yxa” var något slags stridsrop som handlade om att döda turkar. I verkligheten handlar det om vad han gjorde mot andra greker. Under den här tiden ville många greker inte riskera livet för att slåss mot turkarna, några gavs till och med extra skattelättnader och andra fördelar ifall de skrev under på att inte revoltera.

Theodoros-Kolokotronis

General Theodoros Kolokotronis.

Enkelt uttryckt red Kolokotronis in i byarna och frågade grekerna om de ville ansluta sig till honom i kampen mot turkarna. En del bybor svarade:

— Vi är rädda och vill inte slåss, vi vill bara fortsätta att betala skatt och ta det lugnt.

Kolokotronis svarade då med att bränna ner hela byn (eld) och döda alla män i byn (yxa). Byborna trodde att de var smarta, för att senare upptäcka att de i själva verket var väldigt dumma.

Det undervisas inte längre om det här i grekiska skolor av uppenbara skäl. Men vad har detta med islam och våra problem idag att göra?

Verkligheten i Europa idag
Nu för tiden berättar högerpopulister för oss att vi står inför en ”civilisationernas kamp”, där våra ”europeiska värderingar” hotas av ”islam”. Men till skillnad från det gamla Ottomanska imperiet driver muslimerna inte in skatter av oss, de befinner sig inte på samhällets topp och de självfinansierar inte sin tillvaro här. Visst finns det några saudier som donerar pengar till moskébyggen och islamiska skolor, men det som dessa högerpopulister inte berättar för dig är att detta så kallade ”islamiska övertagande” finansieras av ett gäng européer som antingen är hjärntvättade av judisk marxism eller är profitörer som bara spelar med för att de tjänar pengar på att göra det.

Nu skulle några säga till mig att ”det är judar som ligger bakom massinvandringen!” Jo visst, men de använder dina förrädare och dina pengar för att genomdriva och finansiera folkutbytet!

gay-pride-08_thumb

Kulturnationalister menar att moderna ”västerländska värderingar”, som numera innefattar dekadenta porrparader för sexuella minoriteter, måste försvaras från islam.

Ifall de människor som klagar över situationen verkligen vill lösa problemet, även ifall de är omedvetna om den organiserade judenhetens roll, borde de följa pengaflödet och kämpa emot dem som anser det vara en bra idé att ge ockupanterna pengar. Hade det inte varit bättre att, istället för att protestera mot muslimska ockupanter för att de attackerar svenska bögar eller inte respekterar brittiska halvprostituerade kvinnor på krogen, fokusera all den energin på att bekämpa de folkförrädare som stöder massinvandringen?

Den pågående massinvandringen till Europa påminner på alla sätt om en invasion. Invasioner har alltid inneburit umbäranden för befolkningen som får sitt territorium invaderat, t.ex. i form av våld och våldtäkter. Det som framför allt är konstigt med massinvandringsinvasionen av Europa är att den möter ett så ringa motstånd och att så många européer ägnar sig åt folkförrädiskt beteende.

Föreställ er att varje statligt anställd svensk eller tysk socialdemokrat var rädd för att ge bidrag till muslimer på grund av rädsla för trakasserier eller påtryckningar från nationella? Föreställ er att en hel politisk rörelse var engagerad i att stänga av försörjningen av muslimer och andra inkräktare i dessa länder? I stället för PEGIDA-demonstrationer, föreställ er att allt det hat och all den rädsla som nu fokuseras på invandrarna riktades mot förrädaravskummet som möjliggör för dessa invandrare att bo i Europa, få 4 000 euro i månaden gratis och skaffa fem barn?

Det har redan bevisats, exempelvis i Polen, att inkräktarna lämnar frivilligt ifall socialbidragen är för låga. Tänk ifall alla europeiska nationer slutade att ge ockupanterna ens ett rött öre, och framförallt, tänk ifall de skapade förhållanden som straffade dem som hjälper dem så hårt att de hade varit rädda att ge en muslim ens ett tuggummi.

Mina vänner, det är hög tid att sluta vara så förlåtande mot vår egen sort, det är dags att sluta ge folk som ser ut som oss frikort för att de är ”hjärntvättade” och ”inte har all kunskap”. Att tala om massinvandringens hot och den internationella judenheten är bra, men de som finns omkring oss som begår ett så grovt förräderi måste möta konsekvenser ifall vi ska vinna det här kriget. Det är dags att åter ta fram konceptet ”eld och yxa”. De här förrädarna är beredda att få dig och alla du bryr dig om våldtagna eller mördade så länge deras egen familj har det bra. Det är tid att omvärdera ditt medlidande mot dina ”missledda vita bröder”.

Ursprungligen publicerat på The Daily Stormer.

/George Papailias

Tillägg: Varken Nordfront eller Daily Stormer uppmanar till våld eller andra brottsliga gärningar. ”Eld och yxa” ska tolkas metaforiskt och inte bokstavligt.


  • Publicerad:
    2016-07-12 23:00