Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

“Israel utförde 9/11”

Av Robin Palmblad, 2015-02-15
robin.palmblad@nordfront.se

VECKANS FILM. Denna vecka lyssnar vi på vad Alfred Schaefer har att säga.

”Alla demokratiska kretsar [citatet är översatt från italienska, andemeningen av ’demokratiska kretsar’ tolkas i andra översättningar som ’underrättelsetjänster’] i Amerika och i Europa […] vet numera att den katastrofala attacken planerades och realiseras av amerikanska CIA och Mossad med hjälp av den sionistiska världsordningen, för att beskylla arabländerna och att övertyga västmakterna att ingripa i Irak och Afghanistan.”

Francesco Cossiga, Italiens tidigare president (1985 — 1992) och tidigare premiärminister, november 2007. Källa.

Alfred Schaefer har något att berätta för dig.

Alfred Schaefer har gjort en videopresentation om 9/11 och ”Förintelsen”.

Veckans film

Klockan 12:00 varje söndag uppmärksammar Nordfront en film eller dokumentär av något slag. Har du förslag på en Veckans film? Kontakta då Robin Palmbladrobin.palmblad@nordfront.se

”Israel utförde 9/11-attackerna” och ”förintelsen är en bluff”. Ungefär så kan man summera veckans film denna gången.

Mannen som gör dessa uttalanden heter Alfred Schaefer och verkar vara en ”truth:er” som tycker om att segla och engagera sig i den så kallade sanningsrörelsen om 9/11-attackerna.

Schaefer har, uppenbarligen med hjälp av internet, gjort skrämmande upptäcker som han berättar om i en videopresentation döpt till Brainwashing: 9/11 and the Holohoax (översatt: Hjärntvätt: 9/11 och Förintelse-bluffen).

Känner du till World Trade Center, byggnad 7? Byggnaden var den tredje skyskrapan att rasa ihop under 9/11-attackerna. Byggnad 7 hade inte träffats av ett flygplan, men rasade ändå ihop. Danny Jowenko, en rivningsexpert, som hade arbetat i över 30 år med att riva byggnader under kontrollerade former, sa följande: ”Det börjar nedifrån… de har helt enkelt sprängt kolumner.” ”Detta är en kontrollerad rivning.” ”Ett team av experter utförde detta.” Källa.

Precis som Stephen Sizer, som nyligen skapade uppståndelse i England, har Schaefer också har kommit fram till att spåren från 9/11-attackerna leder till Israel och USA — inte till en grotta i Afghanistan.

foxnewsisrael

Fox News sände en uppmärksammad reportageserie som granskade USA:s ”allierade vän” Israel. Deras källor berättade att det finns ännu mer bevis som länkar israeler till 9/11-attackerna, men att dessa bevis har hemligstämplats.

Det israeliska företaget ICTS International skötte säkerheten på flygplatserna där kaparna bordade flygplanen.

Det israeliska företaget ICTS International skötte säkerheten på flygplatserna där kaparna bordade flygplanen.

Här är en kort lista (här finns många fler) på några av de spår som leder till Israel och USA:

  • Ett israeliskt företag ansvarade för säkerheten på de flygplatser som kaparna bordade flygplanen på.
  • Sionistiska judar ansvarade för säkerheten på World Trade Center.
  • Sionistiska judar från USA ansvarade för den så kallade 9/11-kommissionen som ”utredde” terrorattackerna.
  • En sionistisk jude ägde World Trade Center, och kvitterade efter attackerna ut motsvarande 37 miljarder kronor i försäkringspengar.
  • Israeliska medborgare i USA varnades två timmar innan terroristattacken, genom ett chatt-program kallat Odigo, utvecklat i Israel.
  • Fem israeliska medborgare greps efter att vittnen ringt polisen och berättad att israelerna hade monterat upp kameror riktade mot skyskraporna före attackerna: då planen träffade tornen började israelerna att fira. I israelisk statstelevision framträdde männen senare och sa att ”vårt syfte var att dokumentera händelsen”. Amerikanska FBI kom fram till att minst två av männen arbetade för Israels säkerhetstjänst.
En av många kopplingar: En skåpbil fylld av israeler blev stoppad av New York-polisen i samband med attackerna. I bilen påträffades bland annat stora mängder kontanter i en strumpa, kartor där vissa platser märkts ut, utländska pass och mattknivar (som de arabiska flygkaparna även påstås ha haft). Polisens bombhundar reagerade även på samma vis som då de påträffar explosiva ämnen. Bildruta ur dokumentären Missing Links.

En skåpbil fylld av israeler blev stoppad av New York-polisen i samband med attackerna. I bilen påträffades bland annat stora mängder kontanter i en strumpa, kartor där vissa platser märkts ut, utländska pass och mattknivar (som de arabiska flygkaparna även påstås ha haft). Polisens bombhundar reagerade även på samma vis som då de påträffar explosiva ämnen. Bildruta ur dokumentären 9/11 Missing Links.

911_israeldidit

”Truth:ers” rekommenderas att läsa artikeln 9/11 Israel did it eller se dokumentären 9/11 Missing Links.

Filmen lyfter fram att ”ifall det amerikanska folket förstår att Israel utförde 9/11-attackerna så kommer Israel att skrubbas bort från jordens yta”.

Videopresentationen är underhållande på ett originellt vis och interagerar dessutom med tittarna.

Brainwashing: 9/11 and the Holohoax (3 delar, 1 timme totalt):


  • Publicerad:
    2015-02-15 11:00