FN-GLOBALISM. Det så kallade Självmordsavtalet som låter FN bestämma över invandringen till enskilda länder ska Sverige och Norge skriva under vid mötet i Marocko den 10 december. Israel sällar sig dock till de länder som vägrar skriva under FN:s ”krigsförklaring” mot nationalstaterna.

Israels premiärminister Benjamin Netanyahu.

Nu har även Israel anslutit sig till den växande listan över länder som tar avstånd från FN:s migrationspakt, vilken kommer att undertecknas av många länder i december vid en konferens i Marocko. Israels premiärminister Benjamin Netanyahu tillkännagav sitt lands återkallelse från FN-pakten under tisdagen.

Israel kommer att fortsätta att försvara sina gränser mot illegala invandrare som landet hittills har gjort sagt, sade Netanyahu.

Jag har uppmanat statliga avdelningen att meddela att Israel inte kommer att delta i eller underteckna migrationsavtalet. Vi är engagerade i att skydda våra gränser mot illegala inkräktare. Det är vad vi har gjort och det är vad vi kommer att fortsätta att göra”, citerar Netanyahus kontor sin regeringschef.

Andra länder som vägrar gå med på FN:s självmordsplaner för nationalstaterna är USA, Ungern, Österrike, Bulgarien, Estland och Tjeckien.

Ju fler länder som drar sig ur migrationspakten, desto mer väntas invandringstrycket öka på de länder som skriver på avtalet.

Källa:
Netanjahu: Israel wird UN-Migrationspakt nicht unterschreiben


  • Publicerad:
    2018-11-22 07:30