SOCIALA MEDIER. Hashtaggen #IStandWithSweden, som startades igår kväll av Nordfronts livstilsredaktör Paulina Forslund, sprider sig nu som en löpeld på Twitter.

istandwithsweden-front

Paulina Forslund har 7000 följare på Twitter och använder detta sociala medium för att bland annat berätta sanningen om vad som sker i Sverige. Detta får inte sällan stor spridning ut i världen. När hon för några dagar sedan twittrade om en nedtystad främlingsrelaterad gruppvåldtäkt fick denna tweet närmare 900 retweets.

Under gårdagskvällen startade Paulina Forslund hashtaggen #IStandWithSweden vilken nu trendar i Sverige och har fått stor spridning även i andra länder. Att en hashtag trendar innebär att tillräckligt många människor sprider den och just nu ligger #IStandWithSweden högst upp på den svenska listan.

istandwithsweden

Klicka för större bild.

Twitter-användare världen över använder sig nu av ordet för att visa sin samhörighet med det ursprungliga Sverige som idag helt dukat under i gigantisk massinvandring och politiskt korrekt åsiktscensur. Hashtaggen hade en topp strax efter midnatt och nu börjar det röra på sig igen.

Källa: Compute.info

Källa: Compute.info. Klicka för större bild.

Medlemmar av den svenskfientliga Twitter-pöbeln är märkbart frustrerade över att hashtaggen nu trendar i Sverige. Men istället för att bemöta budskapen kallas hashtaggen för saker som ”väldigt äcklig” och en ”högerextrem propagandamaskin”. Pöbeln har uppmanat andra att uppmärksamma hashtaggen vilket gjort att den fått ännu mer spridning.

Nordfront har varit i kontakt med Paulina Forslund som är lite förvånad över att det blivit så stort.

Men det är ett tecken på att vi är många och genom samverkan kan göra vår röst hörd, säger hon till Nordfront.

 

Du kan själv vara en del av upplysningskampanjen genom att sprida hashtaggen till ännu fler människor. Skriv #IStandWithSweden och berätta sanningen om folkmordet på svenskarna.


  • Publicerad:
    2015-10-27 13:00