ITALIEN. En flyktingförläggning i byn Vipitento har nu gått ut i en annons där man söker efter kvinnliga prostituerade till asylanter.

Nu kan flyktingförläggningar komma att agera bordeller för sexhungriga asylanter. Det hela verkar börja i Italien och trots att annonseringen skett öppet på Facebook verkar internationell media inte bry sig särskilt mycket om det.

Enligt italienska medier skriver förläggningen att man vill ha unga kvinnliga prostituerade för att ”tillfredsställa de sexuella begären” hos asylanterna. Även om annonsen låter som ett dåligt skämt eller en trollkampanj menar italienska medier, däribland Il Giornale som är en av landets största dagstidningar, att den inte är det. Annonsen lyder.

Unga kvinnor, möjligen tysktalande som kan tillfredsställa de sexuella begären hos 44 invandrande gäster på mottagningscentret i Vipitento.

Den person som lagt ut annonsen beskrivs som en ”samarbetare” till förläggningen. Han skriver att flera av asylanterna är unga som inte har haft sex på upp till tio månader och att hormonerna hos dem rusar. Han hoppas nu att kvinnor kan ”offra sig” sig för dem.

Källa:
”Women Wanted to satisfy the sexual desires of 44 migrants”


  • Publicerad:
    2016-12-16 11:15