KULTURKRIGET. Den invandringskritiske SvD-skribenten Ivar Arpi har delat ”främlingsfientlig propaganda” som jämför invandrare med orcher.

Förra året när Nordfront började med ”Veckans memer” innehöll den första artikeln en del memer med Midgård-tema. 2018 har det här temat utvecklats av en eller flera okända nätaktivister som driver projektet Fylkes Allehanda.

Fylkes Allehanda är aktivt på Twitter och framställer sig där som en globalistisk nyhetstidning i Midgård som bekämpar fördomar mot orcher med samma retorik som hjärndöda PK-journalister vurmar för mångkultur i Sverige.

Memerna som sprids av kontot är smarta och träffande och får ofta god spridning.

Bilden Ivar Arpi delade. Foto: Fylkes Allehanda.

Tidigare i veckan delade den liberalkonservative invandringskritikern och SvD-skribenten Ivar Arpi en av memerna som Fylkes Allehanda lagt upp.

När en politiskt korrekt individ ifrågasätter delningen försvarar sig Arpi med att han inte såg någon koppling mellan orcher och invandrare från tredje världen, utan Arpi påstår att det roliga är att bilden är en ”överdriven jämförelse” mellan ”våldet i förorter” och ”orchernas härjningar i Rohan”. Huruvida Arpi verkligen är oförmögen att se likheten mellan invandrare och orcher, eller om han bara vill dölja sin ”power level”, är oklart.


  • Publicerad:
    2018-04-19 11:00