MEDBORGARJOURNALISM. I samband med bokmässan i Göteborg passade Granskning Sverige genom bloggerskan Åsa Westerberg på att fråga ledaren för det vänsterextrema trollnätverket #jagärhär om hennes syn på massanmälningar. Trots att just massanmälningar är en taktik som beskrivs i gruppens egna manualer så förnekar Mina Dennert att sådant förekommer.

De ledande personerna bakom #jagärhär, som nyligen exponerades av hemsidan Gangrapesweden.

Gangrapesweden inledde nyligen en omfattande granskning av Facebookgruppen #jagärhär, som planerar och riktar nätstormar med kommentarer och massanmälningar gentemot politiska motståndare. Tillsammans med Granskning Sverige har man avslöjat många av gruppens hemligheter, bland annat kopplingar till myndigheter, public service och TV4. Även judinnan Paula Bieler, som är ”invandringschef” för SD och ansvarig för deras nya migrationspolitiska program, har varit medlem i Facebookgruppen. Bieler kom dock att skyndsamt lämna den, när Gangrapesweden uppmärksammade hennes medverkan.

Bieler hade lagts till av sin vän Mina Dennert, som tillsammans med sin make Magnus Dennert leder gruppen och dess svärmattacker. Tillsammans har de bland annat lyckats stänga ned Facebooksidor tillhörande Granskning Sverige, Gangrapesweden, Katerina Janouch och ”Arg blatte”. Dessutom har de stängt ned och spammat ett stort antal privatpersoners konton på Facebook, endast på grund av att de tillhört personer som diskuterat politik utifrån ståndpunkter som inte delas av #jagärhär och deras globalistagenda.

Under bokmässan deltog #jagärhär och på plats fanns bland andra Mina Dennert själv. Granskning Sverige representerades under Bokmässan av bloggerskan Åsa Westerberg, som passade på att konfrontera Dennert.

I videon ser man en mycket obekväm Dennert bestämt förneka att #jagärhär sysslar med så kallade massanmälningar. Deras interna manualer är dock sedan länge offentliggjorda av Gangrapesweden och visar tydligt att just massanmälningar är en av deras mest centrala arbetsmetoder. I gruppens interna dokument Hur man anmälerkan man läsa:

Nycklen till att få bort hatet är att anmäla om och om igen. Det är botar som kollar anmälningar i början, så när tillräckligt många anmält flera gånger, tar en människa över. Så det är bara att fortsätta! När man får svaret att det inte bryter mot FBs regler kan man klicka i ”nej, jag är inte nöjd” och skriva en motivering. Man kan också vända sig direkt till FB.

Se Åsa Westberg konfrontera trollmatriarken Mina Dennert nedan:


  • Publicerad:
    2017-10-14 22:30