JAPAN. Juden Jake Adelstein, som har arbetat för stora japanska tidningar angriper Japan som ett främlingsfientligt och rasistiskt samhälle, som ”behöver nytt främmande blod”. Den japanska utrikesministern vill nu transformera Japan genom massinvandring. 

Japans utrikesminister, Toshimitsu Motegi.

Japans befolkning är till 98,1 procent etniska japaner. Den största minoritetsgruppen i landet är kineser, som utgör endast 0,5 procent av befolkningen. Men det ska det bli ändring på om Japans utrikesminister uppnår sin ”nationella vision”.

Utrikesminister Toshimitsu Motegi från det liberala demokratiska partiet säger att hans nationella vision är att ”transformera tjugohundratalets Japan till ett mångkulturellt, mångetniskt samhälle, genom massinvandring från hela världen”.

Dessutom vill han göra engelska till landets andraspråk, samt ge rösträtt till främlingar som bor i Japan.

Konceptet med massinvandring är mycket nytt för Japan. Ett exempel på detta är att när Japan hade sin högsta invandring någonsin år 2017 så avvisade man 99 procent av migranterna. Under hela 2016 invandrade 28 personer till Japan. Men detta kan förändras framöver.

 Japan angrips av judar i media. 

År 2018 skrev juden Jake Adelstein i The Daily Beast att ”främlingsfientlighet ligger djupt i Japan” och uppmanade Japan att ”skapa ett mångetniskt samhälle, som behövs för att utvecklas som nation”, eftersom landet har så låga födelsetal.

Juden Adelstein fortsätter sin hatiska attack på Japan:

Med en krympande befolkning, men ett något ökande antal internationella relationer, måste Japan besluta om hur man ska bekämpa rasism och omfamna mångkultur och tolerans, om man vill överleva.

Han refererar också till en av FN:s migrationsplaner, där man menar att Japan ”behöver 33,5 miljoner invandrare från 1995 till 2050″ om man vill behålla den arbetsföra befolkningens storlek.

Hela Adelsteins artikel är byggd på den rasblandade tennisspelaren, Naomi Osaka. Han angriper japaner som rasister för att de kallar henne ”hafu”, som betyder halvjapan. Adelstein skriver även att japanerna har ärvt rasismen från tyskarna, eftersom de var allierade under andra världskriget. Adelstein skriver:

Rasblandade japaner tenderar att behandlas bättre ju ljusare deras hudfärg är, säkert för att Japan en gång var allierat med nazi Tyskland, och att de därigenom har ärvt mycket av den rasism som fanns i västvärlden före andra världskriget. Du kan fortfarande hitta bokaffärer med böcker om hur judarna ödelägger Japan, i ett land där den permanenta judiska befolkningen är mindre än 2000.

Han angriper också Japan för att ”diskriminera LGBT-människor” och ifrågasätter vad det är att vara japan. ”Är japaner en etnicitet eller en kultur?” frågar sig juden i sin artikel. Han avslutar med att uppmana japanerna att ”skrämma bort rasism, omfamna mångkultur och välkomna fler människor till Japan”.

Adelstein är heller inte en obetydlig person i Japan. Han var den första icke-japanen som skrev för tidningen Yomiuri Shinbun, där han arbetade i 12 år. Utöver detta har han arbetat med United States Department of State i en undersökning av människohandel i Japan. Idag arbetar Adelstein på The Daily Beast, Vice News och The Japan Times. 

 Önskar japanerna ett mångkulturellt, mångetniskt samhälle?

Nej. En opinionsundersökning från 2018 visade att endast 23 procent av japaner vill släppa in fler invandrare i landet. 58 procent tycker att den nuvarande invandringen får räcka och 13 procent vill ha en ännu mindre invandring. Många japaner är dock bekymrade över att deras landsmän lämnar Japan för att arbeta i andra länder, 58 procent för att vara exakt.

Här kan du själv höra vad japanerna tänker om invandring, mångkultur och andra relaterade ämnen.

Det verkar som att japanerna väntar en liknande framtid som oss i västvärlden, där de får mångkultur oavsett vad folket tycker om det. Om de önskar att stoppa det, så måste de göra motstånd nu.

Ursprungligen publicerat på Nordfront.dk.


  • Publicerad:
    2020-11-28 07:00