Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Jennifer Black lämnar Folkets demonstration

Av Redaktionen, 2016-03-21
redaktionen@nordfront.se

INRIKES. I lördags arrangerades Folkets demonstration i Stockholm. En av talarna under dagen, Jennifer Black, väljer nu att lämna projektet då det uppges finnas ”smånassar och småfascister” i rörelsen.

Black

Jennifer Black höll under lördagens Folkets demonstration ett tal där hon bland annat menade att ”nazism”, ”fascism” och ”rasism” är de stora samhällsproblemen i dagens Sverige. Nordfront recenserade nyligen Blacks tal och uppmanade sina läsare att se hela talet då det kan beskrivas som antirasistisk schizofreni:

Black höll det längsta talet och pratade i hela 16 minuter utan att lyckas uttrycka en enda egen åsikt annat än att hon är emot våld, extremism, radikalism, ”fascism”, ”nazism”, kommunism, AFA, Nordiska motståndsrörelsen samt Nordisk Ungdom. Utöver detta lyckas Black eventuellt framför att hon är för ”trygghet”, ”demokrati” och några andra populistiska begrepp som kan betyda lite vad som helst och kräver vidare specificering för att vara meningsfulla. Trots att hon gastade ”avgå alla” – en uppmaning som riktades mot Sveriges regering – lyckades hon inte ens i klartext berätta vilket parti hon själv stödjer och röstar på, än mindre talade hon om några konkreta samhällsproblem eller lösningar.

Nu väljer Black att genom sin Facebook meddela att hon kommer att lämna Folkets demonstration då det finns för många ”småpåvar som alla vill styra och höras”. Hon menar vidare att projektet är fullt av ”smånassar och småfascister” som hon inte vill beblanda sig med. Vidare menar hon att så kallade etablerade partier är de enda som kan organisera ett motstånd, detta trots att hon själv uppmanat regeringen att avgå och att Folkets demonstration hela tiden har haft udden riktad mot makthavarna.

Tänker längre inte vara delaktig i Folkets Demonstration. Det finns allt för mycket smånassar och småfascister i denna rörelse som anklagar en för det ena och det andra när man försöker hålla demon städad ifrån liknande. Tyvärr så är en sådan organisation/folkrörelse inte möjlig i ett land som redan skakats utav regeringens misstag och övertramp.

Detta behöver skötas utav etablerade partier som har utbildade representanter som har koll på situationen. Tanken var fin men inte hållbar i längden när det finns för mycket småpåvar som alla vill styra och höras.
Tack för mig folkets demo.

Avslutningsvis väljer hon att håna Folkets demonstration genom att påpeka att hon själv nu kommer att engagera sig i ”riktig politik”.

Nu tänker jag fokusera på riktig politik istället som kan föras med sakliga argument och på en nivå där människor faktiskt intresserar sig för politik och inte bar att gapa ur sig ilska.


  • Publicerad:
    2016-03-21 22:00