SYRIEN. Nyhetskanalen ANNA News rapporterar från frontlinjen under det pågående kriget i Syrien. Förra veckan beskjöts deras journalister i Harasta, utanför Damaskus. En person dog.

ANNA News är en unik nyhetskanal som ger en ocensurerad bild av stridigheterna i Syrien. De jobbar bland annat med att ge tittarna en inblick i operationer av kontraterroristiskt slag.

När ett av nyhetskanalens filmteam skulle dokumentera händelser i staden Harasta utanför Damaskus blev de beskjutna av krypskyttar som enligt uppgift tillhör rebellstyrkorna.

En av journalisterna, Andrey Filatov, klarade sig med en hårsmån medan hans chaufför blev skjuten i huvudet och avled. Trots det inträffade uppger nyhetskanalen att man kommer fortsätta sprida ljus över terrorhandlingar i Syrien.

Se händelsen på film nedan (varning för mycket starka bilder):

Anna News

ANNA News sänder exklusivt videomaterial från operationer inriktade på bland annat kontraterrorism i Syrien. Ofta kan materialet vara dramatiskt och blodigt till sin karaktär. De sänder även olika typer av analyser. Inslagen textas med engelsk undertext efter någon dag.

Abchazien, där ANNA News är registrerat, är en region i västra Kaukasien mellan Stora Kaukasus i norr och Svarta havet i söder.

Besök ANNA News Youtube-kanal här: newsanna.


  • Publicerad:
    2013-11-26 18:30