LOS ANGELES. Den judiska programledaren och bloggerskan Katrin Zytomierska skrev nyligen på sin blogg om den judiska makten i Los Angeles, USA.

Katrin Zytomierska skriver på sin blogg att ”den här stan ägs av judar” i ett inlägg som handlar om att hon varit på besök i Los Angeles. Hon berättar att judar är i majoritet i både Beverly Hills och Bel Air, två av de rikaste stadsdelarna i staden. Bloggerskan skriver:

Alla män och pojkar bär kippa och kvinnorna visar tydligt vilken grupp de tillhör. Så gott som alla ställen har koshermärket på väggen till och med Starbucks och Coffe Bean är kosher. Överallt pratar folk om the jews som om de vore Gud, det är helt sant. ”You don´t mess with the jews”, hör man ofta. Folk pratar fortfarande om Galliano och hur han gjorde bort sig… ja ni minns säkert.

Vidare skriver Zytomierska att judarna har makten och att de äger allt: ”De äger allt, de är majoritet i Beverly Hills och Bel Air, de har makten och folk hyser enorm respekt för dem.”

Zytomierska berättar också om sitt möte med, enligt henne, en väldigt attraktiv judisk man som hon får reda på är ogift. Då Zytomierska berättar att hon gärna vill fixa ihop honom med en tjej berättar han att hon måste vara av judisk börd. ”Hon måste vara judinna”, berättar mannen.

Då Zytomierska själv har judisk bakgrund lär hon inte behöva oroa sig över att bli kallad antisemit, vilket sångerskan Miley Cyrus blev efter att hon berättat vilka som har makten inom skivindustrin.

Källa:
Judarna äger LA


  • Publicerad:
    2013-10-16 22:00