Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Jude knivhögg sig själv i fejkat hatbrott – avslöjades av sin smarta klocka

Av Redaktionen, 2020-01-05
redaktionen@nordfront.se

JUDISK BLUFF. Sean Samitt är den senaste av judiskt lidande personer som avslöjats med att fejka antisemitiskt våld. Hans egen ”smartklocka” hjälpte dock till att avslöja hans lögner.

Juden Sean Samitt, 26, jobbade som musikalisk ledare vid synagogan Temple Kol Ami i West Bloomfield. Den 15 december förra året blev han knivhuggen och uppgav till polisen att det var ”en vit man i övre 30- eller undre 40-årsåldern” som hade attackerat honom utanför synagogan. Den vite mannen var uppenbarligen en rasist och ska ha skrikit ”Ni judar!” och att ”det finns för många invandrare här”.

Samitt berättade vidare för polisen att mannen efter sina rasistiska utspel slog honom i bröstet och högg honom i magen, men lyckligtvis lyckades Samitt – som fruktade för sitt liv – sparka rasisten i skrevet, knuffa bort mannen och sedan fly till ett sjukhus där säkerhetsvakterna sedermera ringde polisen.

Polisen började omedelbart att utreda hatbrottet. Problemet var att när de tittade på filmmaterialet från en övervakningskamera så kunde man inte se någon attack äga rum på parkeringen utanför synagogan. Istället hittade man blod och en blodig kniv inne i synagogan.

Konfronterad med dessa fakta erkände juden att han ljög. Nu påstod Samitt istället att han knivhögg sig själv av misstag eftersom han förlorade medvetandet när han stod och diskade. Även detta visade sig dock vara en fräck lögn då lögnaren blev överlistad av sin egen klocka som var en så kallad smartklocka som registrerar puls och annan information om bäraren. Klockan visade nämligen att Samitt inte alls hade förlorat medvetandet innan knivhuggningen.

Därmed fick Samitt erkänna att han medvetet hade knivhuggit sig själv inne i synagogan, men han menar att han inte genomförde det fejkade hatbrottet av judiska och politiska skäl – utan det ska ”bara” ha varit för att han ville smita ur kontraktet han hade med sin arbetsgivare, påstår han. Den 16 december sa Samitt också upp sig från sitt jobb och synagogan och judiska lobbyorganisationer har nu tagit avstånd från hans hatbrottsbluffande då man inser att det kan få folk att ifrågasätta andra hatbrott med svaga bevis.

I vilket fall är Samitt nu åtalad för att ha gjort en falsk polisanmälan.

Fejkade hatbrott – ett utbrett fenomen
Samitt är inte ensam om att ha bluffat på det här sättet. Bara förra året hade vi bland annat de här incidenterna som fick stor uppmärksamhet:

  • Jussie Smollett, en svart skådespelare i USA, iscensatte en ”rasistattack” mot sig själv för att få uppmärksamhet.
  • Uppdrag granskning visade att den påstådda ”antisemitiska skandalen” på Karolinska var fejkad och fick spridning i media genom judisk lobbyism från bland andra rabbi Abraham Cooper.

Den mest kända hatbrottsbluffen de senaste åren är dock förmodligen juden med amerikanskt medborgarskap som satt i Israel och utförde ”hatbrott” mot judiska organisationer och församlingar i USA och andra länder.

Källor:
He told police he was stabbed for being Jewish. Then his Apple Watch caught him in a lie.


  • Publicerad:
    2020-01-05 14:20