ADL. Den judiska extremistorganisationen ADL:s nya rekryt är en man som anser sig vara en kvinnlig hjort.

Anti-Defamation League (ADL), en av de mest inflytelserika judiska lobbyorganisationerna i världen, har rekryterat en man som har tagit de perversioner som har blivit moderna under de senaste åren till en ny nivå. En judisk lobbyist som heter ”Steph Loehr” är en man som påstår sig vara en ”kvinnlig hjort”. Detta skriver Vastarinta.com.

Loehr säger att han går genom ängarna och äter gräs. Dessutom har han dykt upp framför en webbkamera med sin partner och fått orgasm när hennes partner kliat henne.

Allt detta skulle kunna vara dålig Internet-tragikomik om det inte varit att ADL, som representeras av Loehr, hade haft en direkt förhandlingslänk med statscheferna i Amerika och många andra länder. Den judiska organisationen strävar efter att integrera mer destruktiva fenomen i väst och har varit en av de mest aggressiva förespråkarna av fri invandring. Organisationens enda mål verkar vara att säkra israelisk överhöghet och förstöra det vita väst.

ADL-transan, som använder smeknamnet ”FerociouslySteph” online, är en så kallad community leader på videospelsplattformen Twitch, som har miljoner användare på olika kontinenter. ADL-transans roll är att sprida politisk korrekthet och tolerans till den virtuella världen, där en brist på censur ofta har lett till spridningen av ”oönskade åsikter”.

ADL har tidigare arbetat öppet med Google, bland annat för att effektivisera politiska censursystem i sökmotorerna. Nu är ADL också representerat i Twitch, vars ”säkerhetsrådgivare” är Loehr. Loehr har lovat att attackera ”anhängare av vit överhöghet och uttalat att ”mäns åsikter spelar ingen roll”. Enligt Loehr måste konkurrenskraften också minskas i spelvärlden, eftersom konkurrens och jämlikhet är oförenliga.


  • Publicerad:
    2020-05-28 18:20