BROTT. Howard Rubin som var juden George Soros högra hand mellan 2008 – 2015 anklagas nu av ännu fler blonda kvinnor för våldtäkter, misshandlar och depraverade sexuella akter mot deras vilja.

Frun Mary Henry som först nu ansöker om skilsmässa och Howard Rubin. Skärmbild: Youtube

Howard Rubin och hans fru Mary Henry har jobbat som finansiärer i flera år på Wall Street. En ökänd yrkeskategori där man spekulerar och lurar av hederliga människor deras pengar. Rubin själv blev ökänd när han spekulerade bort 340 miljoner dollar när han arbetade för banken Merril Lynch, vilket ledde till att han fick sparken. Det gick dock ingen nöd på honom och han hade snart ett nytt jobb på Bear Sterns och sedan hade han ansvar för den judiska globalisten George Soros investeringsfond till år 2015.

I det nuvarande fallet så är de första anklagelserna mot Howard Rubin från 2017 men det har kommit fram ytterligare tre horor som berättar likvärdiga historier som de andra tre. Många av hororna känner att de inte fått tid att läsa igenom sekretessavtalen innan de skrev på dem och de har inte varit medvetna om att Rubin ville binda dem, sätta munkavel på dem och slå dem. I vissa fall säger de att han även drogat dem. I ett nu nedlagt fall påstod en hora att Rubin bjöd henne på alkohol för att sedan när hon var full få henne att skriva på ett sekretessavtal om att inte berätta om vad som skulle ske och där hon går med akten. Sedan hade de sex i hans BDSM-fängelsehåla där han upprepade gånger ignorerade när hon skrek ut stoppordet som de kommit överens om för att avbryta sexet. Det fallet avslutades med en hemlig överenskommelse om skadestånd mellan parterna enligt New York Post.

När de bad om att stoppa, då blev juden bara ännu mer våldsam!

Hon var inte ensam om att bli ignorerad. Flera av de prostituerade säger att när de skrek och protesterade av missnöje mot händelser i sexakten då blev Rubin ännu mer våldsam mot dem skriver The Daily Mail. Han slog en av kvinnorna på bröstet i sin sexhåla så hårt att hennes läkare kände att en bröstoperation inte var möjlig när implantatet vänt på sig under misshandeln.

En annan kvinna berättar att Rubin slog henne i bakhuvudet så hårt att hon blev medvetslös och vet ännu inte idag om vad han penetrerat henne med. Två av de prostituerade hävdar att Rubin band dem och sa: ”Jag kommer våldta dig som jag våldtar min dotter”. De incestuösa fantasierna tog sig också uttryck i sexakterna när han ville att de skulle kalla honom för ”pappa”. Rubin har tre barn med Mary Henry varav en dotter. Trots att anklagelserna mot honom har funnits sedan 2017 har hon först nu valt att ansöka om skilsmässa.

En av Rubins arbetskamrater vittnar om att han var ”en trevlig kille, en normal timid judisk person”. Personen blev förvånad över att han hade en avskild lägenhet som sexhåla. En annan person berättar att Rubin hade ett ego som var knutet till att vara den mest aggressive och framgångsrika mannen på Wall Street.

Rubin hävdar att de prostituerade var med på det

Rubins advokat förtydligar att hans klient inte är åtalad utan detta är civila stämningar. Rubin har sparade konversationer där han påstår att kvinnorna, som ofta också varit Playboymodeller, var fullt medvetna om vad han ville ha ut av sexet, något som han kunde betala ut över 6 800 dollar för en kväll. I sekretessavtalen som de skrivit på står det att de kan bli skadade under sexakterna och att de riskerar att betala hundratusentals dollar i böter om de yppar vad som skett. Rubin har påstått att han inte gett dem droger utan endast smärtstillande efter akterna.

I News.com.au går det att läsa att Rubin presenterar dokument till domstolen med flera konversationer med Emma Hopper, en av kvinnorna som nu anklagar honom. I de konversationerna uttrycker hon oro över att de kanske inte kommer kunna träffas mer efter att de första anklagelserna blivit offentliga och att hon är redo att vittna om att Howard Rubin varit tydlig med henne om vad han vill ha under sexakterna och att drogerna inte getts av honom utan av en annan part. Hon frågar även i november 2017 om han kan ge henne en resa till Los Angeles och en bil, något Rubin nekade henne. I februari 2018 ansluter hon sig till de andra och stämmer honom men dagen efter stämningen skickar hon honom en bild där hon är utklädd som skolflicka med hennes bröst exponerade och skriver att hon är hans ”slampiga skolflicka livet ut.”


  • Publicerad:
    2021-08-03 11:15