SVERIGE. Expo har idag avslöjat att en sionist som förespråkat folkmord på palestinier deltog på Sverigedemokraternas valvaka.

Den svenskfientliga underrättelsetjänsten Expo skriver att sionisten Babak-Avner Hejazi var juden som deltog på Sverigedemokraternas valvaka. Babak-Avner Hejazi kallar också sig själv Avner Yonathan ben Yisrael, vilket Nordfront skrev om i vår stora artikel om valet 2014.

Expo skriver följande i sin artikel:

En våldsförhärligande antimuslimsk aktivist bjöds in på Sverigedemokraternas valvaka. Grundaren för Svensk judisk dialog, Babak-Avner Hejazi beskriver muslimer som ”motbjudande” och önskar att ”råttorna” i Gaza atombombas. Han har portats av judiska församlingen.

”Låt oss rikta våra gevär mot alla islamiska palestinska muslimer och få det gjort”, skrev Babak-Avner Hejazi också på Facebook den 20 juni.

SD förnekar att de själva bjudit in Babak-Avner Hejazi på valvakan utan menar att någon enskild person antagligen tog med sig extremsionisten.

— Jag vet inte om någon förening var inbjuden. Många tar med sig gäster. I det här fallet så skulle jag tro att någon bjudit in honom som gäst och det ska inte ses som ett ställningstagande. Ingen prövning har gjorts, säger Martin Kinnunen till Expo.

Många nationella var redan tidigare kritiska till att SD hade med sig en sionist på partiets valvaka.

Källa:
”Vill skjuta muslimer” – firade med SD på valvakan


  • Publicerad:
    2014-09-17 22:50