Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Juden som mördade “minst 10 miljoner” i Sovjet

Av Robin Palmblad, 2015-10-11
robin.palmblad@nordfront.se

SOVJET. Denna vecka blottläggs vilka som låg bakom den så kallade ryska revolutionen och de massmord som utfördes i Sovjet.

Ni måste förstå att de ledande bolsjevikerna som tog över Ryssland var inte ryssar. De hatade ryssar. De hatade kristna. Drivna av etniskt hat torterade och slaktade de miljontals ryssar utan ett uns av ånger. Det kan inte nog framhållas. Bolsjevismen begick den största människoslakten genom tiderna. Det faktum att största delen av världen är okunnig och likgiltig över detta enorma brott är beviset på att global media är i förövarnas händer.

Före detta Gulag-fången och nobelpristagaren Alexander Solzjenitsyn.

Här är ett övergivet historiskt datum: Nästan 90 år sedan, mellan den 19 och 20 december 1917, mitt under bolsjevikrevolutionen och inbördeskriget tecknade Lenin ett dekret som upprättade av det All-ryska Extraordinära Kommissionen för bekämpning av Kontrarevolutionärer, även känd som Tjekan.

Inom en kort tidsperiod blev Tjekan den största och grymmaste säkerhetsapparaten för staten. Dess organisationsstruktur ändrades titt som tätt mellan åren, även dess namn: Från Tjekan till GPU, senare till NKVD och senare till KGB.

Vi kan inte med säkerhet veta antalet dödsfall som Tjekan ansvarade för i sina olika former, men antalet är med all säkerhet minst 20 miljoner, inkluderande offer från tvingade kollektiviseringar, hungersnöden, stora utrensningar, utvisningar, bannlysningar, avrättningar och massdöd i Gulag-lägren.

Hela befolkningsskikt eliminerades: oberoende jordbrukare, etniska minoriteter, medlemmar ur borgarklassen, ledande befattningshavare, intellektuella, konstnärer, aktivister ur arbetarrörelsen, ”oppositionsmedlemmar” som definierades helt slumpmässigt och oräkneliga medlemmar ur kommunistpartiet självt.

[…]

En israelisk student genomgår högskolan utan att någonsin höra namnet ”Genrikh Yagoda”, den största judiske massmördaren från 1900-talet, GPU:s ställföreträdande befälhavare och grundare och befälhavare av NKVD. Yagoda genomförde flitigt Stalins kollektiviseringsorder och är ansvarig för minst 10 miljoner människor död. Hans judiska underordnanden upprättade och administrerade Gulag-systemet.

Israelen Sever Plocker, på den israeliska webbplatsen Ynetnews.

Genrikh Yagoda ansvarar för "minst 10 miljoner" människors död i det forna Sovjet. Ändå känner väldigt få till honom.

Genrikh Yagoda ansvarar för ”minst 10 miljoner” människors död i det forna Sovjet. Ändå känner väldigt få till honom.

Hemligheten bakom kommunismen

Veckans film

Klockan 12:00 varje söndag uppmärksammar Nordfront en film eller dokumentär av något slag. Har du förslag på en Veckans film? Kontakta då Robin Palmbladrobin.palmblad@nordfront.se

I detta klipp får vi höra en introduktion till Dr David Dukes bok The secret behind communism, översatt till svenska: Hemligheten bakom kommunismen.

Duke förklarar att samtidigt som judisk massmedia tjatar sår i öronen om Hollywood-skapelsen ”Förintelsen” så har massmedia undanhållit västvärldens medborgare information om juden Genrikh Yagoda massmord på ”minst 10 miljoner” människor i Sovjet.

The-Secret-Behind-Communism-cover

Omslaget på boken.

Hemligheten bakom kommunismen blottlägger exempelvis hur judiska bankirer sponsrade den så kallade ryska revolutionen, som i praktiken var en judisk statskupp, och kartlägger även vilka som ansvarade för de grymheter som följde i Sovjets spår: exempelvis judiska psykopater så som Ilya Ehrenburg och Genrikh Yagoda.

Boken om detta viktiga ämne går att köpa genom Dukes webbplats eller att läsa i pdf-version här.

 

Hör Dukes introduktion av boken:


  • Publicerad:
    2015-10-11 14:30