INRIKES. Tårtattacken mot Jimmie Åkesson utfördes av en 60-årig judinna. På internet hyllar hon kommunister och terrorism.

Nordfront skrev igår om nyheten att Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson blev ”tårtad” under en boksignering på Södermalm i Stockholm. Nu har en person tagit på sig dådet och gått ut med namn och bild i Expressen. Det var Irene Matkowitzc, en 60-årig judinna som bland annat hyllar våldsnätverket AFA och Baader-Meinhof-ligan på sin blogg, som attackerade Åkesson.

Matkowitzc säger följande i en intervju: ”För att jag avskyr rasister och för att han är en symbol för att rasism, nazism och neofascism.” Vidare säger hon även att: ”Om de skulle komma till makten skulle vi mista alla mänskliga rättigheter. Vi skulle hamna i motsvarande militärjunta som Spanien, Portugal och Grekland. Så ska vi inte behöva leva.”

På Youtube finns ett filmklipp där hon hyllar Kubas kommunistiske ledare Fidel Castro:

Känsliga tittare varnas för ljuden i detta klipp.

Irene Matkowitzc är också dömd för en rad olika brott och förekommer 14 gånger i belastningsregistret. Hon är dömd för bland annat brukande av falsk urkund, narkotikabrott och olovlig körning.

Källa:
Irene: Därför tårtade jag Jimmie Åkesson


  • Publicerad:
    2013-11-07 00:00