Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Judinna: “Det finns ingen svensk kultur och vi är alla konsekvenser av invandring”

Av Redaktionen, 2015-10-13
redaktionen@nordfront.se

JUDISK LOBBYISM. Det var under gårdagens jippo ”Sverige tillsammans” som en judinna förklarade inför politiker och andra inbjudna att det inte finns någon svensk kultur eller något enhetligt svenskt. Vi är alla en konsekvens av invandring menade hon.

Under parollen ”Sverige tillsammans” bjöd regeringen, med Stefan Löfvén i spetsen, in 800 personer från kommuner, myndigheter, företag, fackförbund och civilsamhället. Mötet gick ut på att man skulle arbeta fram olika metoder för att underlätta för främlingar att etablera sig i Sverige.

Under det svenskfientliga mötet i Münchenbryggeriet klev den judiska historikern Ingrid Lomfors upp på scenen för att inför alla åhörare klargöra med sin Powerpoint-presentation att det inte finns någon konkret svensk kultur utan att allt är en konsekvens utav invandring.

Lomfors har i sina historiska studier främst forskat om judisk historia, svensk flyktingpolitik och om den påstådda Förintelsen. Hon har studerat vid Hebrew university i Jerusalem, Hebrew College i Boston och är för närvarande generalsekreterare vid Judiska församlingen i Stockholm. Varför regeringen valt att bjuda in en sionistisk representant kan man spekulera i.

Vidare gör Lomfors helt fel då hon drar en parallell mellan Sveriges historiska kulturella influenser och dagens påtvingade mångkultur. Man har genom modern DNA-teknik jämfört generna från kvarlevorna av en 37 000 år gammal europé som hittades i Kostenki i Ryssland med nu levande svenskar, danskar och norrmän. Forskningen visar att skandinavierna är mest lika den första européen än något annat folkslag på jorden, vilket innebär att skandinavierna var de första européerna och att det aldrig skett en massiv invandring av främmande raser till Norden.

Så om svenskarna valt att låta sig influeras av främmande kulturer tidigare så har det gjorts med det homogena folkets godkännande, att som Lomfors dra paralleller mellan dåtidens situation och dagens påtvingade massinvandring av främmande folk låter sig inte göras.


En del av judinnan Lomfors anförande på jippot ”Sverige tillsammans”.


  • Publicerad:
    2015-10-13 18:20