UTRIKES. En judisk barnprostitutionsliga med verksamhet i Colombia har sprängts. Bordellmamman som agerade platschef har gripits av polis. De anonyma judiska ägarna av verksamheten har ännu inte namngivits.

(BILD) Bordellmamman Puello och hennes israeliska chefer kammade hem stora pengar medan deras sexslavar tvingades leva i en mardröm. Foto: Instagram.

Utländska medier rapporterar om att polisen i Colombia har sprängt en israelisk liga som har ägnat sig åt hänsynslös organiserad barnprostitution i landet. Ligans operativa chef, bordellmamman Liliana del Carmen Campos Puello greps under dramatiska former, skriver bland andra brittiska The Daily Mail.

Det var Puello som fångade in flickorna i Colombia och Venezuela. På ett år hade hon rekryterat över 250 flickor i vad som kallas stadens största sexutnyttjande operation . Hon påstås även ha ansvarat för att förse flickorna, alla mellan 14 och 17 år unga, med pass och respengar.

När flickorna väl anlände till ligan i Cartagena, en stor hamnstad i Colombia, bestals de på alla papper, pengar och tillhörigheter och tvingades till prostitution. Flickorna påstås ha visats upp i reklammaterial och tvingats att medverka på sexfester för rika människor på lyxiga yachter och hotell.

De israeliska ägarna märkte flickorna genom att tatuera dem så att det inte skulle råda några tveksamheter om vem som ägde dem. De utsatte även flickorna för systematiska våldtäkter, förmodligen som ett sätt att visa sin överlägsna makt över dem och på så sätt hålla dem lydiga.

Som ett komplement till denna verksamhet ombesörjde Puello prostitutionsverksamhet på Cartagenas stränder. I bagaget har hon tidigare åtal för att ha ägnat sig åt heroinsmuggling och -handel.

Ännu har inga rapporterande medier avslöjat identiteten på de judiska sexslavägarna. Några av dessa ska dock också ha gripits.

Källa:
Colombian child prostitution ring where 250 underage girls were branded with tattoos by their ’owners’ is smashed as madame who recruited them is arrested


  • Publicerad:
    2018-08-05 11:40