KULTURMARXISM. Den kände judiske filmregissören Larry Charles skriver att han blir glad om extremvänstergrupper som Antifa beväpnar sig för att möta nationalister, vit makt-grupper och ”Maga people”.

Larry Charles (skärmbild AAE).

Filmregissören och manusförfattaren Larry Charles, född i en judisk familj i Brooklyn, New York, med filmer som Borat och The Dictator bakom sig, skriver i ett inlägg på Twitter att han är glad över att se att vänsterextrema grupper i USA beväpnar sig.

Charles kallar nationalister, Trump-anhängare och vit-maktgrupper för ”Maga people” (en förkortning av Make America Great Again) och jämför dessa med de våldsamma aktivister som nyligen angrep demonstranter i Hongkong.

”Nu är det krig”, skrev regissören och länkade sin tweet till en artikel i vänstertidningen The Guardian, som skrev uppmuntrande om att vänstergrupper som Antifa skaffar sig vapen för att skydda evenemang från ”andra farliga och potentiellt beväpnade grupper”.

Den senaste tiden har vänsterextremister begått flera uppmärksammade våldsdåd i USA. Förra månaden attackerades journalisten och redaktören Andy Ngo på Quilette av en AFA-mobb och misshandlades så svårt att han fick en hjärnblödning.

Tidigare i juli försökte en man som beskriver sig själv som AFA-aktivist genomföra ett brandattentat mot ett förvar för illegala invandrare i Tacoma, Washington. Efter dådet gick AFA i Seattle, USA, ut på Facebook och lovordade terroristen, som de beskrev som en ”martyr i kampen mot fascism”.

Flera ledande politiker för det demokratiska partiet, som Alexandria Ocasio-Cortez, har vägrat att fördöma dådet.

Larry Charles tweet med länken till The Guardian kan läsas nedan.

Källa:
‘This Is War’: ‘Borat’ Director Encourages Left to Arm Selves Against ‘Maga People’


  • Publicerad:
    2019-07-25 10:50