INRIKES. I veckan påbörjade den judiska tidningen Expressen en hetskampanj mot Motståndsrörelsen där man hängde ut flera medlemmar i syfte att smutskasta organisationen. Men hetskampanjen har väckt avsky.

Juden Carl-Johan Bonnier gillar inte svenskars rättigheter.

Juden Carl-Johan Bonnier är styrelseordförande för Bonnier-koncernen, som bland annat äger Expressen, Dagens Nyheter, TV4, Svensk Filmindustri och många fler varumärken inom massmedia. Komplett lista finns här.

I måndags påbörjade den judiska tidningen Expressen en hetskampanj, i en artikel kallad ”De leder den svenska nazistligan”, riktad mot Nordiska motståndsrörelsen där bland annat organisationens ledande medlemmar hängdes ut. Syftet med hetskampanjen var att smutskasta och sprida lögner om Motståndsrörelsen.

Expressens hetskampanj har dock väckt ilska hos många läsare som menar att tidningen hycklar genom att hänga ut medlemmar ur Motståndsrörelsen. På Twitter är det en användare som undrar varför det går bra att hänga ut vita svenskar som ”nazister” medan man låter bli att hänga ut muslimska terrorister som väljer att kriga och våldta för terroristorganisationen Islamska staten.

En annan användare skriver ironiskt att han eller hon ”ser fram emot reportaget om svenska AFA och andra kommunistkvinnor nästa vecka”.

Ilska

ilska-3 ilska-2

Under dagen fortsatte Expressen med sin hetskampanj där man hängde ut kvinnor som valt att engagera sig nationellt i exempelvis Motståndsrörelsen. Till och med en som säger sig vara medlem ur Kommunistiska partiet fördömer uthängningen och skrev i en kommentar på Nordfront att den judiska tidningens agerande är ”vidrigt”:

”Jag är med i kommunistiska partiet men tycker det är en vidrig uthängning. Troligtvis kommer attacker som denna att öka i framtiden då borgerlig, sionistisk media vill tysta all kritik mot en nyliberal världsordning. Massinvandring är ett av de vapen som kapitalet behöver för att splittra och försvaga arbetarklassen i Europeiska länder”, skrev signaturen Tomas.

I Facebook-gruppen Stoppa svenskfientligheten blir gruppens medlemmar också upprörda över uthängningarna, här är några av kommentarerna:

illska


  • Publicerad:
    2015-02-13 22:41