desinformation_gyllene_gryning

Skärmdump från regimmedia i Grekland. Mannen syns hålla en dödlig automatkarbin. Eller?

CHUTZPAH. Ett fotografi som judisk makt-rörelsen i Grekland använder för att smutskasta Gyllene gryning har nu avslöjats som fejk.

”Antingen har Samaras och Venizelos ingen respekt för det grekiska folkets mentala förmåga, eller så tror de sig kunna ljuga ostraffat”, skriver XA Ameriki.

Fotografiet, som har fått stor spridning genom regimlojala grekiska medier, har kommit att ingå i ”högerns” och ”vänsterns” standardrepetoar då de vill smutskasta Gyllene gryning. Det mest chockerande med detta grova förtal är den lättja som förövarna uppvisar.

Greklands motsvarighet till Michael Chertoff heter Nikos Dendias som är "Minister för allmän ordning och försvar av medborgarna". Genom detta har han makt över grekisk säkerhetspolis polis, brandkår, kustbevakning, sekretariatet för civilförsvar.

Upphovsmannen: Greklands motsvarighet till Michael Chertoff är sabbatsgojen Nikos Dendias som är ”Minister för allmän ordning och försvar av medborgarna”. Här syns han på besök i en synagoga.

Gyllene grynings talesman Elias Kasidiaris har bemött det nya ”chockerande” beviset som judisk makt-anhängaren Nikos Dendias använder för att påvisa Gyllene grynings ”hemliga vapenarsenal”.

Dendias som är ”Minister för allmän ordning och försvar av medborgarna” har makt över grekisk säkerhetspolis, polis, brandkår, kustbevakning och sekretariatet för civilförsvar. Under en ceremoni i förra veckan där det judiska communityt i Aten var medarrangörer, var Dendias huvudtalare. Han läste då upp avsnitt ur den rasistiska hatboken Talmud, en bok som är central inom judendomen och i vilken det går att läsa att icke-judar är undermänniskor.

Nu framkommer det att fotografiet visar en medborgare som innehar ett airsoft-gevär, en leksak, vars anslagsenergi är mindre än 3 joule vid mynningen. I Sverige krävs jaktvapen som har en anslagsenergi på minst 150 joule vid mynningen för att man ska få jaga exempelvis möss, gråsparvar och duvor.

Se bevisen här:

8043845

Gevärets batteriladdare ligger framför det.

4304095_orig

Laddaren är av fabrikat BOL Mini Fast Charger, och går att inhandla på airsoftclub.gr för 26 euro.


  • Publicerad:
    2014-02-04 14:33