JUDISK TERRORISM. Judiska terrorister utförde många terrordåd i Palestina efter andra världskriget. Professor Robert Misrahi i Frankrike är en av de terrorister som fortfarande lever.

Peter Rushton.

Peter Rushton är redaktör för den brittiska tidskriften Heritage & Destiny som utkommer fyra gånger per år. Han är även expert på andra världskriget och på hets mot folkgrupplagarnas utveckling sedan dess.

Han har också studerat den judisk-sionistiska terrorismen i Storbritannien under åren efter andra världskrigets slut, 1945-1948.

Brittiska militärer och i vissa fall civila britter utgjorde mål för obarmhärtiga sionistiska aktioner både på brittisk mark och i Palestina, i det Brittiska mandatet som det hette på den tiden. Storbritannien var då ansvarigt för områdets säkerhet.

— Den mest kända attacken genomfördes 1946 när King David Hotel sprängdes och orsakade hemska personskador. Men i princip varje vecka mellan 1945 och 1948 skedde det någon form av attacker: mord, terroristattacker, bomber; även i London, säger Rushton.

— En bomb sprängdes nära kyrkan i Saint-Martin-in-the-Fields då en militärklubb attackerades på våren 1947. Mannen som placerade bomben, Robert Misrahi lever fortfarande, i Paris. Han var en judisk student och terrorist men åkte tillbaka till Paris och blev aldrig åtalad på allvar för sin roll i terrorattacken, fortsätter Rushton.

Professor Robert Misrahi, judisk terrorist.

— De brittiska myndigheterna vet att Mishrahi lever i Paris och efter sin terrorverksamhet blev professor vid Sorbonne. De vet att Misrahi är nycken till lösningen på en lång rad terrorbrott som genomfördes av hans samarbetspartners, inklusive brevbombsmordet i Codsall i Staffordshire, säger Peter Rushton.

Rex Farran mördades enbart för att hans bror Roy som tillhörde SAS hade tjänstgjort i Palestina och varit stark motståndare till sionistisk makt, hävdar Rushton.

Roy Farhan hade anklagats för att ha mördat en ung jude tillhörande terroristgruppen Lehi (לח”י ) för vilket han dömdes i militärdomstol.

Bomben som skickades i ett paket till Roys hem var avsedd för honom men han var inte hemma, och brodern dog istället.

Det brottet har inte lösts och ingen har åtalats för mordet, trots att Misrahi som var en del av terrorcellen finns kvar och skulle ha kunnat ställas till svars, istället för att ha tillåtits att göra akademisk och social karriär i Frankrike där han har fortsatt att arbeta för judiska intressen.

— Londonpolisen är skyldig inför varenda militär som tjänar landet att de blir skyddade mot sådana här terroristbrott och att terrorbrottslingar som Robert Misrahi lagförs. Därför bör Mishrai förhöras om terrordåden i England och i Palestinamandatet åren 1945-1948, anser Peter Rushton.

Källor:
Wikipedia/Roy Farran
Peter Rushton on Heritage & Destiny


  • Publicerad:
    2019-03-11 16:35