Den judiska lobbyorganisationen Anti-Defamation League, ADL, har tillsammans med Internationella polischefsorganisationen, IACP, tagit fram en mobilanpassad hemsida för att upptäcka symboler, siffror och akronymer som används av nationella.

hateidimageNyligen lanserade de båda organisationerna en mobilanpassad hemsida med fakta om symbolik och förkortningar som används av både nationella och [!] terrorister. Syftet är att brottsbekämpande poliser på ett snabbt och enkelt sätt ska ha tillgång till ”ADL:s expertis på hatsymboler, internationella terroristsymboler och hatbrottsindikatorer”. Genom ADL:s hjälp ska poliser kunna ”dechiffrera betydelserna av hatsymboler, tatueringar eller klotter från en brottsplats”. Expertisen ska förmedlas till brottsbekämpande instanser ”runt om i USA och världen”, skriver ADL i sitt pressmeddelande.

Redan år 2000 lanserade ADL en onlinedatabas med detta sorts innehåll. Den nya hemsidan är dock anpassad för att poliser ska kunna få tillgång till materialet vart än de befinner sig med hjälp av modern teknologi.

Vid en titt på de olika ”hatsymboler” som listas kan Nordfront konstatera att ADL har såväl livlig fantasi som en vilja att överdriva användandet av kodord inom den nationella rörelsen. I listan finns en del kända akronymer, såsom ’RAHOWA’ (Racial Holy War), eller siffror som ’14’ (De 14 orden av David Lane) och ’88’ (Heil Hitler). Men utöver detta finns en rad olika symboler och siffror som få nationella skulle känna igen eller som inte används på riktigt i några större sammanhang. En sådan skulle kunna vara siffran ’4/20’ (alternativt ’4:20’ eller ’420’ enligt ADL) som ska symbolisera Adolf Hitlers födelsedag (20 april) eller ’83’, som står för ”Hell Kristus” och är en ”hälsning som används av rasistiska organisationer som ser sig som kristna”. Men även siffran ’666’ ska tydligen användas av ”vita suprematister” såsom en symbol för anti-Krist och Satan. ADL skriver i sin förklaring att ”detta är det märke som Satan gav till sina allierade”. Ett annat nytt sifferbegrepp är uppenbarligen ’100%’ som ska betyda Pure Aryan.

ADL är en sionistisk lobbyorganisation liknande Expo som samlar information om människor som är eller kan tänkas vara fientligt sinnade till judiska och mångkulturella intressen i världen. ADL bedriver även lobbying mot politiska ledare och nationer som inte tillmötesgår ADL:s krav. Även om ADL främjar och finansierar propaganda för mångkultur har deras ordförande, Abraham Foxman, uttalat att mångkultur och folkblandning är dåligt för judar och ”ett hot mot vår överlevnad”.

Relaterat: ADL:s lista över symboler, siffror och akronymer


  • Publicerad:
    2012-12-16 14:01