Motståndsrörelsens 5:e näste bjöd på lördagen 3 december in medlemmar och sympatisörer för att avnjuta julbord tillsammans. Den här gången var det knytkalas och de dukade borden formligen dignade under all god julmat. Alla medverkande hade verkligen bjudit till och delade med sig av sina egna julfavoriter och ingenting saknades.

Även Nordfront Förlag var på plats och lockade köpsugna gäster av sitt gedigna utbud. Måhända några nära och kära får extra fina julklappar i år.

Även barnen gladdes denna dag och lokalen var fylld av deras skratt och stoj. För deras skull hade ett helt bord fullt med pysselmaterial iordningställts. Detta visade sig även vara lika populärt hos de vuxna.

Efter maten serverades kaffe och ljuvligt goda, hembakade lussebullar. När alla var mätta och belåtna var det dags för frågesport. Det var väl genomtänkta frågor som en medlem författat, som stundtals även lockade till skratt. Frågesportens tema var Nordiska motståndsrörelsen, vårt folk och vår historia. Därför var det extra glädjande att en av de inbjudna sympatisörerna kammade hem det eminenta förstapriset, en presentcheck på 500 kronor på Nordfront Förlag.

Sammanfattningsvis blev det en mycket lyckad kväll med många nya bekantskaper och intressanta diskussioner. Det bådar gott för framtiden i Näste 5!

julbordforlaget20161204_195912


  • Publicerad:
    2016-12-05 16:00