MÅNADEN SOM GÅTT. I juni lanserade Nordfront flera nya projekt och förbättringar.

Månaden som gått:

I Månaden som gått summerar chefredaktören Nordfronts arbete den gångna månaden och resonerar kring hemsidans utveckling.

Juni var en månad då många pusselbitar föll på plats för Nordfront och saker vi arbetat med internt kunde börja presenteras för allmänheten.

Det första nya projektet som lanserades var Studio Bothnia, webbtv från Näste 6 och deras valrörelse.

Nordfront gick senare ut med vissa redaktionella förändringar, där den största förändringen är att vår tidigare ansvarige utgivare är utbytt och att den nye utgivaren – Markus Larsson från Näste 1 – också tar över som kampredaktör. Daniel Olofsson som varit kampredaktör tidigare kan därmed återgå till att vara kulturredaktör.

De största nyheterna var dock att Gangrape Sweden, en hemsida som analyserar brottsstatistik, återlanserades samt att Nordfront fick ett mindre ansiktslyft och lite nya funktioner i och med att vi lanserade vår 1.5-design i väntan på en helt ny hemsidedesign som kommer när den kommer.

Den sista större grejen Nordfront presenterade i slutet av månaden var skriften Evig front som vi har översatt från tyska. Under 20 veckors tid kommer ett kapitel i veckan att publiceras här på Nordfront klockan 12 varje fredag.

Althögern i fokus
Under juni besökte jag och andra medarbetare Nordisk alternativhögers konferens i Stockholm. Jag recenserade också Logik förlags bok ”Att förstå alternativhögern”.

En positiv nyhet kopplad till alternativhögern är att Expos Daniel Poohl verkar känna hur snaran dras åt då han skrev en gnällig artikel om att stödet för Finspångrättegångarna ökar. Poohl kritiserade Ledarsidorna för att inte ta Finspångs-memen på det blodiga allvar han tycker att den förtjänar. Ledarsidorna stod dock på sig och gick till motattack mot Expo och hotade vänsteraktivisterna med arbetslöshet efter årets val – och efter nästa val vet vi ju alla vad som väntar Expo-råttorna år 2022…

Också med viss althögerkoppling kan nämnas att Alternativ för Sverige överlevde den första sionistattacken från Stefan Torssell på Samhällsnytt. AfS valde den enkla vägen ut genom att vägra att överhuvudtaget ta någon som helst ställning till Israel, men åtminstone så ifrågasattes de hetsiga sionismvurmarnas motiv.

Nyheter
Vad gäller nyheter så börjar vissa stora nyheter från förra året att få någon form av avslut, samtidigt som nya intressanta ”storys” dykt upp.

Under juni kom t.ex. domen mot Rakhmat Akilov. Livstids fängelse blev det för honom och inget straff alls för förrädarpolitikerna och de inkompetenta myndighetscheferna som låter illegala invandrare uppehålla sig i Sverige trots utvisningsbeslut. Nordfront skrev också att föräldrarna till 11-åriga Ebba som dog i terrordådet överväger att stämma svenska staten, något jag verkligen hoppas att de gör.

Även MeToo har fått en del avslut. Martin Timell blev till exempel friad från våldtäktsanklagelsen och sex tidningar fälldes i Pressens opinionsnämnd för ett antal artiklar under MeToo-hysterin. I sann feministanda har också en ”romantisk” app lanserats där man via BankID kan registrera sitt samtycke till ett samlag för att inte riskera att fällas enligt den nya ”samtyckeslagen”. Huruvida den nya lagen och den nya appen löser problemet med grupp- och överfallsvåldtäkter återstår att se…

Ett annat hyperprogressivt steg framåt för Sveriges sexuallagstiftning är att personer med HIV nu fritt ska få ligga runt utan att behöva informera sina partners om sin sjukdom. I Sverige är det lagligt att sprida HIV, men olagligt att sprida fakta om rasskillnader, som Christoffer Dulny sa på konferensen i Stockholm. Priderörelsen gnuggar händerna och normala svenskar blir lidande som vanligt.

Vad gäller nya storys i juni var polisens fynd av automatvapen som kopplats till en vänsterextrem skolkurator klart intressant. Och Nordfront var den första tidningen som avslöjade namn och bild på den häktade vänsterextremisten. Nordfront avslöjade även namnet på en av de vänsterextrema bråkstakarna uppe i Boden, som även han visade sig jobba på en skola.

Ett annat avslöjande Nordfront kunde göra var att Stefan Löfven poserat på bild med sin andra sexbrottsmisstänkte invandrare. Om BRÅ inte vill göra en generell utredning om invandrares överrepresentation inom sexualbrott kanske åtminstone en granskning av invandrare kopplade till Socialdemokraterna är befogad vid det här laget?

Rekommenderad läsning
Kvantitativt producerade Nordfront färre artiklar i juni än i maj och april, men kvaliteten på det som har publicerats har varit hög.

Intressanta nyheter från juni:

Tidlösa artiklar:

Lite fakta om judar:


  • Publicerad:
    2018-07-13 12:25