Lördagen den 24/10 samlades medlemmar och aktivister ur Näste 3 för en heldag i kampens tecken. Först begav man sig till Höganäs marknad för att där dela ut flygblad till marknadsbesökarna.

Reaktionerna var blandade men i det stora hela var man positiva gentemot Motståndsrörelsens budskap. Några som inte var lika glada över att se motståndsmän på gatan var en ordningsvakt och en äldre herre. Ordningsvakten trodde att han hade rätten att slita med sig en utav Motståndsrörelsens medlemmar men tillrättavisades mycket snabbt av en aktivist. Den andra mannen kom efter incidenten med ordningsvakten och gapade och skrek att det var ”nazister” på gatan samt att folk skulle ”passa sig” för aktivisterna som delade ut flygblad till besökarna.

Helsingborgs Dagblad skrev att det var aktivisterna som blev aggressiva när ordningsvakten dök upp när det egentligen var ordningsvakten som var aggressiv redan från början.

Då flygbladsutdelningen var över åkte aktivisterna till en lokal för att äta middag och lyssna på tal. Middagen som serverades bestod av en välsmakande chili con carne som kökslaget hade lagat.

Förste talaren var Sebastian Elofsson som talade om de hot och utmaningar vårt folk står inför som ras och hur Nordiska motståndsrörelsen är den enda organisationen i Norden som har de helhetslösningar som krävs för att lösa samhällsproblemen.

Andre talaren var Kim Mauritzon som berättade lite om Motståndsrörelsen som organisation och om den rådande situationen i landet.

Efter en dag med flygbladsutdelning, middag, tal och trevligt umgänge var det dags för medlemmarna och aktivisterna att åka hem. Dagen anses vara väldigt lyckad. Funderar du på att ansluta dig till den nationalsocialistiska frihetskampen? Tveka i så fall inte! Gå med du också!

Se fler bilder på Näste 3:s egna hemsida. 

DSC_0435[2]DSC_0497[2]DSC_0484[1]


  • Publicerad:
    2015-10-26 18:00