Den 10 juli genomförde delar av Kampgrupp 110 aktivism i Trosa. Först delade man upp sig i grupper för att under strålande solsken dela ut flygblad i brevlådor. När stora delar av tätorten fått flygblad så begav sig kamraterna till den lokala Ica-butiken för att fortsätta sprida det sunda budskapet.

Butikens kvinnliga ägare var väldigt rabiat och försökte förmå motståndsmännen att lämna det hon kallade för sin ”tomt”. Hennes tjat slutade aldrig och hon stod och gnällde hela aktiviteten, bland annat om att det skulle vara ”hets mot folkgrupp” att just hennes butik fallit offer för den än så länge grundlagsskyddade aktiviteten.

Hon vägrade förstå vad allmän plats och yttrandefrihet innebär och tok-ringde polisen, som dock för ovanlighetens skull inte slösade sina resurser genom att åka från Nyköping dit, bara för att konstatera att det är allmän plats.

Aktionen ses som mycket lyckad och drygt 1 000 flygblad delades ut. Kampgrupp 110 kämpar för Södermanlands ära och framtid. Gör också du din plikt för att befria vårt folk och ansök om medlemskap snarast!


  • Publicerad:
    2018-07-11 11:07