Söndagen den 15/10 samlades delar ur Näste 4 för sedvanlig månadsträning.

Dagen började med uppvärmning bestående av bland annat skuggboxning, jämfotahopp och lite olika brottningsgrepp.

När alla kände sig redo delade deltagarna upp sig i två grupper som skulle snacka ihop sig om vilken taktik som skulle användas mot ”fienden” inför kommande simulerade gatustrid.

En nyttig övning inför situationer ute på gatorna som Motståndsrörelsens medlemmar tyvärr då och då blir indragna i på grund av dagens intoleranta och anti-vita samhälle, styrda av pedofilvurmande batikhäxor.

Trots ett stort manfall till dagens träning så var de samlade kämparna rejält peppade inför uppgiften att ta sig an ett anfall från den andra gruppen.

Utan förvarning dök ”fienden” upp med aggressiva blickar och plötsligt var det full fight, dock med boxhandskar med varierad stoppning, men i övrigt inga regler.

Men trots handskarna så blev det många hårda slag och knockar tills ett gäng vunnit.

Efter en kortare vila så var det ombytta roller där den grupp som tidigare anfallit fick agera offer.

När gatukampen var över så blev det ett större antal armhävningar och dagens träning avslutades med den rejält tuffa övningen ”finska ringen”.

Den som inte kände av att de levde dagen efter var inte där, om man ska förklara det hela med en mening.

Trots smärre blodvite, ömma näsor, blåklockor, träningsvärk och några rejäla knockar under dagen så består nästets goda kamratskap i sann folkgemenskaps-anda!

Om även du vill dra din stock till bygget av ett nytt Norden och på köpet bli tränad både fysiskt och psykiskt att hantera alla händelser man kan råka ut för i livet, då ska du söka medlemskap i den enda sanna oppositionen, Nordiska motståndsrörelsen!


  • Publicerad:
    2017-10-21 16:30