VACCINPASS. En gymägare i Kanada skriver på sin Facebook-sida att man portar alla kunder som tar det experimentella vaccinet mot Covid-19. En omvänd version på vaccinkravet som införs på fler och fler platser.

Genrebild. Foto: Pixabay (Public Domain).

Gymägaren Cyrus Patrick skriver på sin Facebook-sida att han kommer att införa ett omvänt vaccinpass på sitt gym. Alla kunder som tagit någon typ av vaccin mot Covid-19 portas.

Han poängterar att vaccinet inte har testats tillräckligt mycket och att det kan innebära en potentiell hälsorisk för hans kunder och anställda. Såhär skriver gymägaren:

Vänligen observera: för att garantera säkerheten för våra anställda och befintliga kunder, kommer CP Fitness inte att acceptera nya kunder för personlig träning som har tagit det experimentella vaccinet.

Det här beslutet har tagits i samråd med vårt försäkringsbolag, samt våra hälsoexperter. De okända hälsoeffekterna av mRNA vaccinet är inte under vårt ansvar. Vi har också tagit hänsyn till de rapporterade biverkningarna som virusutgjutelse, kramper och dödsfall. Vi ber om ursäkt om detta har orsakat besvär, och vi kommer att omvärdera vår policy när de kliniska prövningarna av de experimentella injektionerna är färdigställda år 2023. Tack.

Under gymägarens inlägg har Facebook lagt in en så kallad ”faktaruta”, där det står ”Covid-19 vacciner genomgår många säkerhets-och effektivitetstester innan de godkänns. Källa: Världshälsoorganisationen”.

Detta påstår man trots att vaccinet framställts och skickats ut på mindre än ett år.


  • Publicerad:
    2021-03-28 17:20