KULTURMARXISM. En kanadensisk pappa förlorade kampen om att förhindra att hans minderåriga dotter skulle utsättas för könshormoner och få sin kropp förändrad för alltid. Han riskerar nu fem års fängelse för ”familjevåld” då han fortsatt att kalla sin dotter för hennes födelsenamn och använt kvinnliga pronomen om henne.

Genrebild. Fotomontage: Piqsels (Public Domain).

På tisdagen överlämnade sig Robert Hoogland vars 14-åriga dotter tror att hon är en pojke till en kanadensisk domstol. Han sattes därefter i fängelse eftersom justitieministern i British Columbia utfärdat en häktningsorder för missaktning, då fadern envisats med att hänvisa till sin dotter som sin ”dotter” samt använt pronomen som ”hon” och ”henne”, skriver Daily Wire.

Flickan skulle få testosteroninjektioner utan sina föräldrars samtycke

Det var i februari 2019 som högsta domstolen i British Columbia i Kanada beslutade att flickan skulle få testosteroninjektioner utan föräldrarnas samtycke. Domstolen bestämde också att om någon av flickans föräldrar därefter skulle hänvisa till henne med kvinnliga pronomen eller tilltala henne med hennes födelsenamn, skulle de anses skyldiga till ”familjevåld”.

När flickan gick i sjunde klass uppmanade skolan henne att träffa psykologen Dr Wallace Wong som tyckte att flickan skulle börja med könshormoner när hon fyllde 13. Hoogland berättade att flickan led av psykiska problem och vägrade ge sitt tillstånd. Läkare vid BC Childrens Hospital bestämde då att flickan ändå skulle få testosteroninjektioner.

Pappan försökte stoppa hormonbehandlingen men misslyckades

Pappan invände eftersom han kände sig orolig över konsekvenserna av hormonbehandlingen, men informerades om att flickans samtycke var tillräckligt för att hon skulle få börja med könshormonerna.

Hoogland svarade med att försöka få till ett föreläggande för att stoppa behandlingen men nekades detta med hänvisning till att flickan hade exklusiv rätt att godkänna behandlingen för sin könsdysfori och att det skulle betraktas som familjevåld att tilltala flickan med hennes födelsenamn eller med kvinnliga pronomen.

”De använder flickan som ett marsvin i ett experiment”

— Regeringen har tagit över mina föräldrarättigheter. De använder flickan som ett marsvin i ett experiment, uttalade pappan efteråt.

Samma kväll som han fått beslutet gav pappan en intervju där han kallade sin dotter för en flicka ”för att hon är en flicka” och sa att ”hennes DNA kommer inte förändras genom dessa experiment”. I april 2019 utfärdades ett godkännande att låta vilken polis som helst gripa Hoogland utan häktningsorder om han kunde påkommas med att tala om sitt barn som en ”flicka” eller använda kvinnliga pronomen om henne.

”Ibland vill jag bara skrika så att andra föräldrar och människor förstår vad som händer”

— Jag hade ett helt friskt barn för ett år sedan och det helt friska barnet har förstörts av absolut ingen anledning. Hon kan aldrig gå tillbaka till att vara en tjej i den friska kroppen som hon borde ha haft. Hon kommer för alltid att ha en lägre röst. Hon måste alltid raka sig på grund av ansiktsbehåring. Hon kommer inte att kunna få barn… Ibland vill jag bara skrika så att andra föräldrar och människor förstår vad som händer. Ett barn därute, mitt barn, har fått sitt liv förstört, sa Hoogland i en annan intervju i februari 2020.

Pappan riskerar nu 5 års fängelse för ”familjevåld”

Hoogland rättade sig inte efter domstolens vilja och den 4 mars utfärdades häktningsordern. Innan han överlämnade sig den 16 mars så skapade Hoogland en GoFundMe-sida där det stod:

Den yttersta vänstern utfärdade en arresteringsorder torsdagen den 4 mars! Jag kommer att lämna in mig den 16 mars! Jag kämpar längst till vänster baserat på ett civilt olydnadsförsvar! Jag är nu tillbaka i domstolen för en fem dagars straffrättegång som kommer att pågå i minst fem dagar. Från den 12-16 april. Den rättegång som kan ge mig fängelse i upp till fem år för att jag talade sanning om statligt sponsrad barnmisshandel.


  • Publicerad:
    2021-03-19 17:45