KANADA. Som en reaktion på Trumps valseger och framgångarna för den provita och antisemitiska alt right-rörelsen propagerar nu statsägda TV-bolaget CBC för en ”beige” framtid utan vita människor.

Nordfront har tidigare rapporterat om att antivita krafter oroats av att den invandringskritiske och antiglobalistiske Donald Trump röstats fram som USA:s nästa president. En av orsakerna är att den provita och judekritiska alt right-rörelsen fått kraftig vind i seglen i samband med Trumps framgångar.

Som svar på dessa framflyttade positioner för de vita folken har Kanadas statsägda TV-bolag CBC nu släppt en rappvideo som propagerar för rasblandning och ”beige makt”.  I texten adresseras bland andra Donald Trump, alt right och ”nazister”, vilka tvärsäkert meddelas att den biologiska mångfalden kommer vara borta och alla se likadana ut om 1000 år.

Det antivita budskapet tas dock inte väl emot av de som sett videon på Youtube. I skrivande stund är det hela 9448 användare som röstat ner klippet medan endast 174 givit ”tummen upp”.

Den provita mediekanalen Red Ice har analyserat och kommenterat rappvideon. De liknar propagandan med den ”Blanda upp”-video som Grotesco framförde på SVT för sex år sedan. Ett propagandatilltag som även det starkt ogillades av folket. Se Red Ices analys och kommentarer här:


  • Publicerad:
    2016-12-04 20:05