INRIKES. Leo ”Kinesen” Carmona har inifrån fängelset delat med sig om sina känslor kring Alexanders Bard kritik mot Black Lives Matter. ”Jag ska knulla din mamma bögjävel”, säger ”Kinesen”, men medger samtidigt att han gillar att festa och knarka med bögar.

Det var i slutet av veckan som opinionsbildaren Alexander Bard möttes av en kritikerstorm efter att ha kritiserat Black Lives Matter och afrikaners livsstil. Kritiken ledde till att han fick sparken av TV4 och som Nordfront tidigare rapporterat fått emotta hot av den så kallade gangsterrapparen Leo ”Kinesen” Carmona.

Kinesen är egentligen inte någon rappare utan har inifrån fängelset bara styrt rapgruppen ”Kartellen” som i princip bara bestod av den numera ”frälste” Sebastian ”Sebbe Staxx” Stakset.

— Alexander Bard din fucking bögpedofil, bög, horunge. Att du ens säger sådana saker om svarta och säger du sådana saker om svarta det betyder det att du tycker likadant om oss blattar din fucking horunge. Att TV4 ens har dig som host gör dem till horungar också förstår du din bögjävel. Jag hoppas inte jag ser dig. Du kommer höra från mig framöver din jävla fikus.

Men Kinesen pudlar något i slutet av klippet och avslöjar att han i verkligheten faktiskt gillar bögar och har umgåtts en hel del med homosexuella män under mer informella omständigheter.

— Men folk ska veta: Bögar är roliga att festa med, jag har dragit mycket ladd [kokain, reds. anm.] med dem i Spanien och så vidare. Inga konstigheter med bögar.

Klippet där Alexander Bard även hotades i chatten tycks vara raderat från Instagram men kan ses i sin helhet på Samhällsnytt.


  • Publicerad:
    2020-06-15 22:00