INRIKES. Den sexualliberala Sverigevän-judinnan Katerina Janouch bekämpar #skampatrullen genom att klä av sig halvnaken.

Den judiska invandringskritikern Katerina Janouch är inte glad över den senaste tidens anständighetsoffensiv – samlad under hashtagen #skampatrullen – på Twitter.

Som en reaktion på att alternativhögerkopplade konton försökt skambelägga kvinnor som publicerar sexuellt provokativa bilder och inlägg har Janouch nu lanserat #fuckoffpatrullen.

Detta för att ”det är för lite hud och sköna frigjorda damer i sociala medier” enligt henne. Lanseringen av den nya sexualliberala hashtagen kryddas med en avklädd bild på den kontrajihadistiska judinnan.

Tweeten får stort stöd från många av de män som #skampatrullen benämner ”runkgubbar” och ”vitriddare”.

Katerina Janouch – som profilerat sig som en kritiker av framförallt islam – har tidigare uttalat sig om att det behövs mer fri sex och mer ”svensk synd” behövs för att motverka invandringsrelaterade våldtäkter samt hederskultur.

#skampatrullen har de senaste veckorna blivit viral på Twitter och har, förutom att ha diskuterats på den plattformen, blivit riksnyheter i bland annat Aftonbladet. Även vid det tillfället var det en judinna – Natalia Kazmierska – som lyfte och förlöjligade fenomenet.

Nordisk alternativhögers ordförande Christoffer Dulny – vars assistent Bengt varit delaktig i anständighetsoffensiven – försvarade #skampatrullen i avsnitt #107 av Vita Pillret.

— Det är helt orimligt att enskilda kvinnor, eller kvinnor som grupp, inte ska kunna kritiseras. Jag tycker tvärtom att det är mäns uppgift att sätta gränser för vad som är acceptabelt beteende, sa Dulny.


  • Publicerad:
    2019-12-08 09:20