VECKANS FILMER. I debatter och intervjuer går aktivisten Ken O’Keefe till infernaliskt angrepp mot bland annat ”sionistiska krig”.

Ken O’Keefe.

Ken O’Keefe.

Veckans film

Klockan 12:00 varje söndag uppmärksammar Nordfront en film eller dokumentär av något slag. Har du förslag på en Veckans film? Kontakta då Robin Palmbladrobin.palmblad@nordfront.se

Ken O’Keefe är en före detta marinkårssoldat och veteran från Kuwaitkriget. Han har under många år varit en politisk aktivist som motsatt sig exempelvis israelisk policy i Palestina.

I februari 2012 uttalade han även att ”Israel och Mossad var direkt involverade i 11 september-attackerna” och att dessa aktörer ”fortsätter att skapa false flag-terrorism”, ett ämne som Nordfront även rapporterat om.

Debatt i Press TV
I augusti 2013 medverkade O’Keefe i en debatt i den iranska tv-kanalen Press TV gällande händelseutvecklingen i Syrien. Hans motdebattör var Lawrence J. Korb, en neokonservativ figur som bland annat varit direktör vid den ökända neokonservativa tankesmedjan Council on Foreign Relations.

Det blev något av en episk och mycket underhållande dust då den frispråkige O’Keefe gick till angrepp mot Korbs neokonservativa argument.

Se O’Keefes medverkan i debatten (en oklippt version finns här):

Intervjuad av Russia Today
I december 2013 intervjuades O’Keefe av den ryska tv-kanalen Russia Today, i vilken han bland annat förklarar vad projektet ”Stor-israel” innebär.

Han går även till hårt angrepp mot ”kriminella politiker” och ”psykopater” som iscensätter ”sionistiska krig”. Han menar även på att det är bankirerna som styr världen.

O’Keefe vill även att det amerikanska folket ska arrestera ”prostituerade” och ”förrädare” i den amerikanska kongressen.

Se intervjun här:


  • Publicerad:
    2014-11-30 10:20